-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz bandus #204883 üzenetére
Jaja, meg úgy olvastam te is a környéken vagy járatos (a mosóból is ítélve).
Autób*ziknak egy vállalható helyTsebacsi: Belül azért
szerencsérenem új Golf a Sportage. Messze magasabb formatervezői szint a Kia, és gyanítom ergonómiában is lelépték Wolfsburgot. G8.
De itt egy R Lineos Tiguan 2021es fl-el: [link]. Ebben is érintős, késő multigombok vannak, szerencsére az inforendszer nem olyan mint a G8ban.De izlések és pofonok, én ezerszer inkább ezt a belteret szeretném mint a VW-est.
Meg külsőre is... Bár a tiguan pont tetszik (asszem ez egyetlen VW ami most tetszik kívülről).[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
-
nagyúr
válasz MC Pite #204901 üzenetére
Hát nekem nagyon azt a fílinget adja.
Minőségről ne vitázzunk, azt hittem az új oktáv nem rossz belül, aztán beültem BBD Golfjába és rájöttem, hogy annyira mégse jó.
Kizártnak tartom, hogy egy Sportage egy Golf minőséget hozzon. Aztán persze bármi lehet...
#204902bitpork: A Másik alaptétel: mi fér be a garázsunkba.
Ami megfelelő: Én vagy Én és az Autó.
Ami nem: Az autó és senki/semmi más. A Sorento az utóbbi sajnos#204903bandus: fehér színben a fekete kerékív lécekkel nekem azonnal a Rav4 ugrott be.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
3L1T3
addikt
válasz MC Pite #204901 üzenetére
Nekem tetszik az új Sportage, a nagyobb probléma, hogy ez is 40-50 hét várakozás és első körben ha érkezik 50db az országba akkor sokat mondtam. Nevetséges, hogy mi történik minden iparral.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
3-as octavia tegnap nyomásvesztésre panaszkodott a bal első és bal hátsó keréknél egyszerre. Az aktuális nyomást nem írja ki, csak azt érzékeli, ha eltérés van az elmentett állapothoz képest. Szemre látszólag nem volt gond, de azért útba ejtek majd egy benzinkutat, hogy ellenőrizzem a nyomásokat.
Szóval jelzett, szemrevételezés után leokéztam az állapotot, ezt követően az alábbi hibaüzenetet kezdte el az arcomba tolni egészen gyakran:
Téli gumiabroncs: 30km/h túllépveSzeretném tudni, hogy mi lehet a gond, gugli egyelőre nem segített. Találkoztatok már hasonlóval? Az autón jelenleg nyári gumik vannak, a típus (nyári/téli) megváltoztatására nem találtam lehetőséget a beállításokban.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Qru
MODERÁTOR
válasz A_ScHuLcZ #204907 üzenetére
Skoda/VW topikban jobban tudnak segíteni sztem.
#nincsbennetarcsi
-
-
veterán
válasz A_ScHuLcZ #204907 üzenetére
A menüben: autó - gumiabroncs - sebesség-figyelmeztetés (vagy valami hasonló) pontban nincs bejelölve valami vagy beállítva sebességhatár?
Nyomásvesztésre panaszkodott: Esetleg jobban sütötte a nap valamelyik oldalát? Állítsd be hűvös abroncsokon a nyomást, majd mentsd el.
-
Land
veterán
Ismertek Pesten olyan helyet, ahova odagurulva aknára tudok állni? B opció az lenne, ha valakihez el tudnék menni, akinek van emelője. Köszönöm!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
veterán
válasz Snoop-y #204919 üzenetére
Felületesen olvastam csak utána. Úgy rémlik, hogy kizárólag az R turbóját* feltéve 400 (450?) lóig OK a gyári setup - ez teljesen plug&play + csipszelni kell. Ha többet akarsz, kell nagyobb injektor.
Az R-ben a turbó mellett más még az injektor, a dugattyú és talán a vezérműtengely is.
* Ez az IS38, kb. 150-200 e. Ft, most éppen 200-ért van eladó vadiúj. 100-ért vennék egyet a polcra.
A leömlő a hengerfejben van, azt tudtommal nem piszkálják. A downpipe-ot szokás cserélni, azt az ominózus kipurendszerem tartalmazza.
A durvítottabb példányok 500 ló környékiek. Szvsz nincs sok értelme FWD-ben, hiába a sperr - ha csak nem 100-200-ra hegyez az ember.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Meleg van. Előttem a néni a parkolóban kuplung nélkül indít és sikerült is neki, ment tovább.
Előtte a körforgónál elől valaki nagyon félénk volt akkora helyekre nem ment be ahova kamion beférne. És mikor végre bement én ennek megörültem rögtön szúrtam egy egyediket pedál nélkül. Kerregéssel jelezte, hogy ez fizikailag nem lehetséges. -
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #204925 üzenetére
Pedig most van parkolóhely a városban legalább. A hét eleji 11,5-ös fogyit kitartó munkával sikerült 11,1-re lehoznom, a hét végre a kerek 11 a cél.
Viszont az olajcsere idejét drasztikusan csökkenti mióta használom a S/S-ot. Most éppen 21,4k km-t ír, az első olajcsere meg 26,4k-nál volt S/S nélkül.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Richard!
addikt
Itt mi történt?? (Yt)
Ma kezdődik életed háralévő része
-
nagyúr
válasz Richard! #204928 üzenetére
Nem tudta befejezni időben az előzést. Igaz, nem is kezdte jókor, nem is mérte fel a távolság-lőerő kapcsolatát, nem vette fel időben a szemüvegét, nem váltott vissza, elfelejtette kikapcsolni a klímát előzés előtt ("rocket mode on")...
esetleg szimplán figyelmetlen balf'sz volt.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Richard!
addikt
válasz kisza25 #204931 üzenetére
Itt történt az eset: [kép]
Szemből jöttek, de attól még elfért volna a forgalomtól elzárt területen. Nem értem, hogy miért nem azt az utat választotta...Szerk.: Már látom, hogy tényleg jobbról, Ménfőcsanak irányából kanyarodott ki az, akivel szembe találta magát.
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #204930 üzenetére
Skordéban van állószellőztetés. Ha elég gyors vagyok akkor nem melegszik fel.
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
8-as uti audis vallomasa cikk [link] motva?
I humbly and respectfully decline™
-
-
3L1T3
addikt
válasz stickermajom #204947 üzenetére
Az rendben van, sőt siess is de másokat veszélyeztetve? Kétlem, hogy te is így cselekedtél.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
törölt tag
[link]
Tessék. -
félisten
válasz stickermajom #204947 üzenetére
És milyen segítséget vártál volna vagy hogyan adtad a többiek tudtára? Gondolom villogód nincs, a reflektorozás meg nem számít annak.
Az, hogy bárki siet még nem ad okot arra, hogy másokat veszélyeztessen, mindegy hova siet.
Ha meg orvoshoz sietett hívjon mentőt, gyorsabban beér vele mert van valódi jelzése amivel akár jobban is haladhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...