- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Láttátok az új Herpys totálkáros részt? Akkora baromság ez mint az állat. Azt kellett volna kiszámolják, hogy ha a megengedett sebességgel üti el akkor is meghal-e. (Szerintem igen.)
A 8 bites hasonlat meg hibás. De azt inkább elnézem.
Switch Tax
-
tboldi
nagyúr
Az "újfajta" gépjárműadót aláírva átvevős levélként küldik? Csak mert volt egy értesítő a postaládában, hogy jött a NAV-tól levelem, és erre tudok gondolni, más dolgom tudtommal nincs most az adóhatósággal.
Amúgy itthon voltam, a postás meg sem nyomta a csengőt.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz molnarpeter #193256 üzenetére
Mert pontos összegben számolják ki, viszont a kerekítettet kell befizetni.
De már vagy ötször volt róla szó itt is.
Switch Tax
-
nagyúr
Húb'm. eddig csak egy fórumtársunknál volt hasonló, de nála végül nem jártak sikerrel.
Szomorú, hogy ilyen történt a nem is régen vett autóddal.
És van, aki ebből él... okozva ezzel nem kis mennyiségű bosszúságot, utánajárást és anyagi kárt másoknak.
sz@rjon sünt az ilyen...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Qru
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz MasterMark #193271 üzenetére
Vannak speciálisan erős fémek, mint a zárakban is amiket nehezen lehet megfúrni. Rögtön 10 percre tolódik az 1 perces vágás és otthagyja. Be lehet építeni emelésre bekapcsoló riasztót is.
Az egészet úgy lehetne megszüntetni ahogy a sínek és csatornafedelek lopkodását is lecsökkentették anno, származási igazolás kell a katiról és ellenőrizni a felvásárló telepeket is. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Richard! #193276 üzenetére
Sok, gyárban aranyáras a rendszer, utángyártott azt hiszem olyan 100-150 között megáll. Sokan azt csinálják már, hogy árában cseréltik a gyári katalizátort utángyártottra, amit Orkok el sem visznek. Mondjuk az autót ettől még össze tudják b*szni, pl. ha nem az emelési ponton emeli a paraszt.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kickass #193274 üzenetére
Minap pont láttam egyet a lámpánál, a leafet kóstolgatta a pirosnál, de én 90nél elengedtem a dolgot, mert 15 százalékon volt az akku. Utána bejött élem, fékezéskor meg kb. minden lámpa is világított rajta. Punto az Punto.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Richard!
addikt
válasz MasterMark #193281 üzenetére
Nope, teli áron annyi.
#193283dj79 Azért az is elég mellbevágó összeg. Kár, hogy az ilyen tetvek nagyjából soha nem kerülnek rendőrkézre...[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
brumi1024
veterán
válasz MasterMark #193279 üzenetére
Megteremtik a keresletet is es a kinalatot is...
-
-v-
addikt
Yaris GR speedzone [link]
-
nagyúr
válasz focvis #193286 üzenetére
Nem lettünk Kovidosak úgy néz ki (kopp-kopp), Asszony negatívat produkált tegnap, tünet nincs egyikünknek se, hétfőn letelik a 10 nap, megy is dolgozni, mert a lezárás miatt ezer papírt kell csinálniuk. Kedden lesz neki mégegy gyorsteszt, de ha kell tudnak helyben PCR-t is csinálni.
Szobatárs/Kolléganője, akin elsőnek jöttek ki a tünetek, is már 2 negatívat produkált.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-v-
addikt
válasz brumi1024 #193289 üzenetére
Szerintem jobb gumival se lenne más, kevésbé orrtolós meg kevésbé kenődik, de nem tűnik egy játékos autónak, meg se lehet mozdítani .. sport módban kicsit jobban fordítja a hátulját de így száraz aszfalton egyik eddig látott videóban se tűnt annyira mókásnak, biztos rohadt gyors meg stabil meg lehet a feedback is jó és jó vezetni, de inkább gyors sínautózásra jó.
Murván biztos más
Ez mókásabbnak tűnik [link] (milyen kibaszott műanyag hangja van amúgy ennek is )[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Tsebacsi #193288 üzenetére
Gyorsteszt semmit nem ér, pcr se, ha szarul veszik le a mintát vagy úgy reagál a szervezeted. Nekem valószínűleg most lesz a 4. Pcr + gyorsteszt párosom és post covid tüdőembóliával várok 7 órája a sürgősségin, hogy befektetnek e vagy sem.
-
tboldi
nagyúr
Jujj!
Szerencsére itt még nem kaptak rá, de UK-ben a Jazzekről is sűrűn lopkodják a katit.
.................................................................Más: Mai történések.
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
válasz CactuS #193278 üzenetére
Az enyém elég patent volt, persze a köv tulajoknak hála ennek is az elbontódás lett a sorsa.....
Kicsit sajnálom, anno 4-500 ezerért mentek, most egy patika simán 1,5 milla. Itt Diósdon is szokott járkálni egy fekete, azért még mindig utánanézek, hiába na, csak Giugiaro tervezte. -
bbubby00
őstag
Lexus IS 220d Fsport 2011, 2ADFTV motor.
Hahun 2db eladó van, mennyire ajánlott?
[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest