Új hozzászólás Aktív témák

  • C0d3r

    addikt

    Ki mit javasol, ha puruttya benzinnél kicsivel jobban szeretne kedveskedni motorjának? 100-as oktánnal a technika nem tud mit kezdeni (2003-as Passat 1.6 ALZ), ezért amiken gondolkoztam és városon belül elérhetőek: OMV MM95, Shell V-Power 95, esetleg oda-vissza 20 km kitérővel Auchan 98. Utóbbi kitérő nem nagy érvágás, havi üzemanyag fogyasztás 1 tank (60 L). Auchan-nal még nem próbálkoztam a 95-ösből se, viszont sokat olvasgattam róla és jó véleményeket találok összességében, plusz pont hogy oldalukon fellelhető a minőségre vonatkozó dokumentumok, továbbá a 98-as alacsony etanol tartalma, ami pl. a MM95-nél gondolom ugyanaz mint a simánál. Más kérdés, hogy a nagyobb társaságokéhoz képest mennyi tisztító adalékot tartalmaz!?
    Avagy puruttya benzin, időnként plusz adalékolással (pl. spuri meg vannak ilyen-olyan tisztító löttyök)? Eddig MOL 100-at kapott, kb. 3 tankonként, de lehet jobb lenne folyamatosan prémiummal etetni, na meg a netrisk kedvezmény csökkentésével kevésbé vonzóvá vált a 100-as MOL nyál.
    Esetleg ha túlgondolom az egészet, és ilyen idős/sokat futott motornak oly' mindegy, és véleményetek szerint maradjak az eddigi alap 95-nél, akkor is köszönöm a javaslatokat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák