Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz TheProb #182082 üzenetére

    Eddig egyszer volt ilyesmi, TypeC egy fekete Suzkával nem tudta abszolválni idöben a besorolást (szerinte miattam, habár én a haladó kocsisorban konstans sebességgel haladtam), így a járdára felugratva fejezte be a manövert, jött utánam 3-4 km-t, majd a lámpánál beállt elém keresztbe, odarohant, és közölte, hogy neki ott a kocsiban a gyerek, meg a zasszony, akik miattam majdnem meghaltak, itt jött néhány válogatott kötöszó, majd megjegyezte, hogy ha mégegyszer meglát Újpesten, akkor ravatalra tesz (szó szerint így mondta).
    Nyomatékosításként közben Tysonra vette a beállást, addigra mondjuk dugtam egy szolid rükvercet, hogy ha tényleg meg akarná harapni a fülemet, akkor odébbgurulok, de itt megállt a történet, gyanítom, hogy a tetlegességig nem nagyon mernek elmenni, csak a hangjuk nagy.

    Ami meglepett, hogy akitöl most a Cuprát vettem, német rendör srác, annak volt a vezetöülés mellett bal oldalt egy ~40cm-es többeres, szigetelt kábeldarab (~2-3 cm-es átmerövel), ránézésre nem bikázáshoz... :D

Új hozzászólás Aktív témák