-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #178552 üzenetére
Igen, egy csomó hibát jelezhet ha megugrik a fogyi pl döglődő EGR, lapos gumi stb.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
válasz tboldi #178555 üzenetére
A tiponak megvolt az összes tankolási számlája, egyszer összeadtam a liter és megtett km-ből kiszámoltam, az 7,9-et adott ki.
Megnéztem, regisztrálva vagyok, de akkor egyszer beírtam a fogyit, aztán csá[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
tboldi
nagyúr
-
Biqci
aktív tag
Akkor ha már ilyen sok adatod van, itt található az enyém is, hátha valakit érdekel
[link]Itt van a motorom is
[ Szerkesztve ]
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
MasterMark
titán
Spritmonitorosoknak mondom, hogy az Exact modelname az a modellnevet is kéne tartalmazza szerintem amúgy.
Switch Tax
-
gzbotii
nagyúr
Akkor beszállok én is: [link]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-v-
addikt
Itt az enyém is! [link]
-
nagyúr
Általánosságban kérdezném, hogy amennyiben a garancia idő alatt nem sikerül megcsinálni egy garanciális javítást, akkor milyen jogorvoslati lehetőségem van?
(kezd az agyamra menni, hogy még mindig fagy a Syn3 kijelző /fantom érintés után/, hivatalos sw frissítés után is.... 40 másodpercet bírt megfagyás nélkül nálam, előtte a szerviz 2 napig tesztelte sw frissítés után, nekik persze nem jött elő. A "jó" hír, hogy a régi sw esetén nekik is megfagyott mire kiálltak az utcára...)
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Tsebacsi #178576 üzenetére
Azt ismered, hogy vadász, vadász, te sz*ni jársz ide?! Ford után még egy Ford? Nyomják az 1.0 Ecoboostokat, nem gondolnám, hogy azzal jobb lesz. Mondjuk egy hybrid kombi mondeot azt bevállalnék. HSD hajtáslánc copy, baromi jó fogyasztással, főleg egy olyan batár méretű autótó.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
veterán
válasz stickermajom #178579 üzenetére
Bocs, Tse!
Nézem, hogy az 1.9 PDTDI-k kb. a PHEV Volvóhoz hasonló fogyasztást hoznak (az áramot nem számolva). Szarul csinálok valamit? Vagy mindenki más tojással a lába alatt nyomja, aztán majd jól lekormol a VGT geója?
-
Integrale
veterán
válasz MasterMark #178585 üzenetére
Szerintem már javítottam. Vagy az is rossz?
"Bad reklám is reklám too"
-
BigBlackDog
veterán
válasz CactuS #178577 üzenetére
Eddig két Forddal volt dolgom (hármas Fóka és hetes Fiesta), de mindkettő ugyanolyan nyomott hagyott bennem. Álló helyzetben egész jónak tűnnek, az első néhány száz kilométer is kellemes (puha ülések, utat jól fogó, de puha futómű -amitől tengeribeteg leszek lassan-), aztán valahogy mindig elfogyott a csí és jöttek az apró, számomra idegesítő megoldások. Ha ehhez még hozzávesszük a megbízhatóságot is, akkor egyértlemű számomra...
-
veterán
válasz BigBlackDog #178592 üzenetére
Oké könnyebbek, de egy Passat belméretre nagyobb.
Nem kilóra veszem az autót.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Tsebacsi #178576 üzenetére
Hát nem tudom, hogy mi ilyenkor a lehetőség. Nyiván minden cégnek van jogásza, így előzetes felkészüléssel célszerű csak kopogtatni ilyenkor.
Benzines s-max már ugye nincs.
A dízel szar - na jó, szerintem nem az, de évi 10-15k-ra nem feltétlen a legjobb választás. Meg ki tudja, mit kapnék helyette - újat tuti nem, talán még ráfizetéssel sem... aztán ha 3 évig elhúzódik ez a gar ügy, akkor már lehet benzin-hibrid verzió belőle, az jöhetne@(#178598) Fehér Farkas
Sőt, tömege is.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest