Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    BPi autós videót láttátok? Nekem több bajom is van, főleg a videó második felével, bár nem vagyok jogi dolgokban jártas. Kezdjük a paprikasprayvel, ha jól tudom azt nem is tarthatsz magadnál, mert veszélyes eszköz vagy mi, csak könnygázt a szabályos. Ha meg csak összekeverték véletlenül, akkor is gáz, mert félreviszi az embereket. Aztán ott az arányosság elve, ez is pár éve már megszűnt (vagy hogyan kell mondani), nem?

    Ez utóbbi már csak azért is érdekelne, mert volt nemrég egy este a városkánkban, ahol pár rejtett erőforrás, fényes nappal, a főutcán megpróbált bejutni egy házba, úgy, hogy otthon voltak, volt kamera, + kint voltak a kutyák (azokat próbálta megpofozni).A tulaj ott hibázott, hogy nem előbb hívta a rendőrséget, hanem először ráordított az emberre. Ha kerítésen belül van nekem az első reakcióm szerintem az lenne, hogy nekifutásból leverem valami nehezebb tárggyal, amit fel tudok kapni, miközben kifelé vágtatok. Nem hiszem, hogy mérlegelnék, hogy súlyban egyformák vagyunk-e.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák