Új hozzászólás Aktív témák

  • barnam_

    nagyúr

    válasz dj79 #149930 üzenetére

    Ezt én is néztem korábban, de nem sok értelmét látom. Vagyis nem rossz ötlet, de én pont a telefont szeretném kiváltani valamivel.

    (#149931) Saint_: tudom nagyon típusidegen, de ha megvalósítható valamilyen androidod multimédia, akkor nem érdekel a kinézet.

    (#149932) MasterMark: semmi extra, csak eljátszottam a gondolattal, hogy lehetne-e valami androidos (vagy esetleg telefon képernyőtükrözéssel) egységet berakni az autóba. Jelenleg telefonról megy a Waze meg a Play Music / Youtube Music egy JVC KD-X330BT-n keresztül. Nincs ezzel semmi gond, de nem bánnám, ha nem kellene mindig a tartóba rakosgatni a telefont.

    A Contintental valóban jól néz ki, passzol az ilyen régebbi autó belsőbe. Viszont semmivel sem tud többet mint a jelenleg benne lévő autórádió.

    (#149936) molnarpeter: a gyári + Yatour/Dension lenne a szofisztikáltabb megoldás, valóban. De elég sok pénzt elkérnek az eredeti Becker Merci rádióért, nekem annyit nem ér az eredeti kinézet (max akkor, ha az autó is úgy nézne ki, ahogy a gyárból kijött).
    Alul a hamutartót takarná ki, azért nem kár, felül a klíma vezérlést, az már kicsit kényelmetlenebb használatot eredményezne. De mindegy is, valószínűleg úgysem férne el :D

Új hozzászólás Aktív témák