Új hozzászólás Aktív témák

  • focvis

    veterán

    válasz aero. #134069 üzenetére

    :C

    Nemtom, hogy leírtam-e itt, hogy 5 db D6-ot megnéztem; 4-et kipróbáltam; 3-ra alkudtam; 2-től úgy váltam el, hogy majd másnap...

    Az egyik esetben, amit már 2-3 héttel korábban is megnéztem - ez volt amúgy az első amit megnéztem - még bizonytalan voltam a típusban, aludnom kellett rá. Másnap délben már elkelt. Előtte min. egy hónapja a kereskedésben állt. Ez 3,9 m Ft volt.
    A másik esetben elég komolyat nyomtam lefelé az áron; itt az eladó várt még egy másik vevőt másnap délelőttre; hívom másnap 13:30-kor, hogy mi a helyzet; megvette a másik többért. Ez 4,7 m Ft lett volna, fullosan felszerelt.
    A harmadik amire alkudtam, az 4,4-ben állt meg, de erre azt mondtam, hogy akkor inkább a 4,7-es, mert fullos.
    Mindez 48 óra alatt.

    Na, amikor a másodikkal beszéltem és mondta, hogy eladta, akkor tele lett a hócipő; fogtam magam, hogy elmegyek megnézni a kiszemelt GTI-t. Erre bemondtam egy számomra jó árat, picivel felette megállapodtunk.

    Szóval senki sem mondhatja, hogy nem próbáltam meg. [pont]

    A GTI majd megy a hahura, én meg újfent futok egy D6 kört.

    Szerk: Kinéztem egy szép A7-et is, azt is meglátogattam, kicsit alkudtam rá; szvsz meg tudtunk volna állapodni. De ahogy egyre többet nézegettem az autót - ami elég szép állapotú volt - kezdtem egyre inkább elbizonytalanodni, hogy hogyan fogok én ezzel otthon ráfordulni a garázsra, hogyan fogok besasszézni a parkolóhelyemre, hogyan fogok a szüleimnél parkolni vele a kapubejárónál úgy, hogy ne lógjon ki a feneke az úttestre. Nagggyon hosszú és széles vas; inkább nem cumizok vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák