-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz Tsebacsi #121098 üzenetére
Ez megnyugtat én is dolgoztam tegnap, pedig ezt a 2 napot szerettem volna kivenni idén, az ünnepnapokon felül (legtöbb esetben akkor is), szinte minden nap dolgoztam az évben, hétvégén is, de nem sikerült.
26.-án karácsony este 20:30-kor kaptam egy email-t (amit 23:10-kor vettem észre), hogy 27. Reggel 10-kor szerződés, kulcs átadás, birtokbaadás... Ráadásul a gyerek is rám lett volna hagyva, szóval reggel gyorsan gyerek a nagyihoz, aztán a papírokat megcsinálni, majd tűzés a szerződésre és mára is jutott utómunka....
Más: ma jönnek fotózni az autót cascohoz, most komolyan, ha eddig történt volna valami, akkor minlett bolna?[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
szőröscica
addikt
Kene
-
nagyúr
válasz szőröscica #121102 üzenetére
Nincs még róla konfigurátor se
De tetszik, még jobban is mint a Focus.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
kisza25
félisten
Kéne, de erre még spórolninkell egy keveset, majd 5 év múlva
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
szőröscica
addikt
Mire jo a kezi mosokban a hab? Ma elmegyek lecsapatom az autot, mert mar teljesen vallalhatatlan, de a habot meg sosem probaltam. Es mi a szakszeru hasznalata?
-
Qru
MODERÁTOR
Remelem ez nem kigyullados... Vagy az csak a 2 literes?
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz szőröscica #121105 üzenetére
Az aktiv hab, segit oldani a koszt. Esetleg először egy átnedvesítés, majd hab, majd azt csapod le a mosófunkcióval.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
kisza25
félisten
Ha csak lecsapatod és már nagyon koszos, akkor sokszor rajta marad egy hártyás réteg, ami simán nem jön le.
Momdjuk én habkefével szoktam ilyenkor lemosni, nem sima habbal
A sima hab erősen lugos hatású, ezáltal az olajos szenyeződést feloldja, kicsit rajta kell hagyni, de nem szerencsés nagyon gyakran használni (szerintem)[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
Segít fellazítani a kosz réteget. Hatásosabb, mint percekig drágán csapatni vízzel.
-
kisza25
félisten
válasz focvis #121109 üzenetére
Az i20-nál használtam, annak már mindegy volt, mert látszott rajta a gépi mosás, ezen is még van valami, szerintem kicsit "ragasztós", mert a tetején és a motorháztetőn is volt "védőfólia"
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Koszi a tippet! En erinteni csak itthon szoktam, mashol nem bizok a kefek tisztasagaban. Most NAGYON koszos az auto, szoval lehet, hogy kiprobalom a pici nedvesites, hab, aztan samponos nagynyomasu modszert.
-
anorche1
őstag
Szoovakiaban hogy vannak az autopalyak? Google mapsnek megmondtam, hogy kerulje el az utdijkat, de mar 2x felvitt palyara. Tabalkon nem katta jelolest, hogy kellene matrica.
Szamithatok buntetesre?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
zoo8800
veterán
Hol van ilyen aktív habos érintésmentes mosó? (Ahol először habbal szórod körbe a kocsit, aztán jön a magasnyomású víz)
rip and tear, until it is done
-
SzlobiG
félisten
válasz szőröscica #121113 üzenetére
Ampera: Neked facelift előtti van ugye? Mert néztem a facelift minimálisan, de nagyobb akkut kapott.
A gyár szerint 10 év /240e km az akku pakk élettartama. Ez nem valami sok...
-
Mágus2
Közösségépítő
-
szőröscica
addikt
-
Magnum_
nagyúr
válasz SzlobiG #121116 üzenetére
Te hol voltal eddig?
Amugy lepj be a FB amoera csoportba, ott valasz van mindenre. (Aztan meg lepj ki, miutan tudsz mindent)Zozo: pl.Habgeneralis az Alkotason, vagy Red car spa a Fogarasi teszko mellett.
Btw az en mai tervem ment a levesbe: gumifesteket akartam venni (autofestek bolt zarva), autot akartam mosni, mert elutazunk. Szutykos esos ido van.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
SzlobiG
félisten
válasz Doki16 #121119 üzenetére
Jaja annyival, nem sok, de az is számít vmit...
Néztem diagramokat tök jók vannam róla, hogy az akku milyen hőmérséklet tartományokban a legjobb hatásfokú. Lényegében 20-40 fok között a legoptimálisabb neki.
Joa: 2013 utániak mind faceliftesek ahogy nézem hahun abból meg már van jó pár darab. Hmm ezt jó tudni, akkor nem kell aggódni hogy beszarik.
-
zoo8800
veterán
Oké, köszi a tippeket.
rip and tear, until it is done
-
426os
őstag
Ez csak nekem új?
Adblue Emulator.
-
szőröscica
addikt
válasz SzlobiG #121126 üzenetére
2013 masodik feletol GYARTOTT a faceliftes. D-s alvazszam kell, nem az a lenyeg, hogy mit kamuznak forgalomba helyezes idejenek.
Beszarik a tolto, a kormanyzar, a valto csapagya, a feltengely, az ajto mikrokapcsoloi, de a hajtas jo. Nincs alkatresz es szerelo, az a riziko.
Mosni a Pit stopba megyek ma, a pesti uton.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz szőröscica #121131 üzenetére
Tehát ezek már faceliftesek.
Igen olvastam, hogy megvannak a maga hülyeségei és nem hibátlan autó.
-
kisza25
félisten
válasz szőröscica #121131 üzenetére
Az amperával az a baj, hogy minden végében hűtő van, egy baleset és az akkuk hűtése megsérül gtk lesz az autó
-
wttfw
tag
Valaki tudja esetleg mennyit forog egy 2.0 FSI (szívó) autópályán? Konkrétan B6 passatról lenne szó, 6-os kézi váltóval.
-
-
SzlobiG
félisten
válasz Doki16 #121136 üzenetére
Benne van a pakliba mert nagyon sok előnye lenne. Eleve így nem lenne szükség a garázsra, mivel napi szinten használnám, a robogóra szintén nem, mivel 4 liter körül eszik az amperaval meg ingyen járnék.
Ha nem hagyom el a várost és kb 2-3x megyek csak ki falura akkor kb heti egy töltés elég is lenne. Töltésre meg sok lehetőség van 5 perc séta a sztk-nal, munkahely, falun ameddig kint vagyok.
Csak ugye vezetési élmény 0, kombiság nem lesz a belseje erősen kompromisszum kérdése számomra, ahogy kinéz. Cserébe sok előnye is van az egyik ami nagyon bejon az álló fűtés na meg, hogy ingyen közlekednék.
-
Magnum_
nagyúr
válasz molnarpeter #121143 üzenetére
Ugy-ugy. Hajszaritoval melegit, lehuz, maradekot sebbenzinnel eltavolit
I humbly and respectfully decline™
-
veterán
Rendeltem Forensis kártyát. Elvileg 8ft kedvezmény van a normál benzinre amit én használok. Na most lehúzom a kártyát akkor lejön a 8ft a benzinből, majd kifizetem az összeget a MOL Netrisk-es kártyámmal akkor még lejön 10ft ebből. Valaki próbálta már így, vagy a kedvezményt csak 1x kaphatom meg? Mert 18ft kedvezmény normál benzinre már kellemesebb.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
szőröscica
addikt
Tankoltam 339-ert Osan benyat, ez sztem januar vegeig kitart. Mostam is, habbal. Egesz jo lett, de varom mar az elso 15 fokos, napsuteses hetveget, hogy itthon normalisan megcsinalhassam.
-
szőröscica
addikt
Ja és nekem sem vált be a Bosoko. Kb. új korától kezdve csíkoz, most van két hete a kocsin.
Bosch Aerotwin vagy valami drága Valeo lesz ebből.
-
vendingo
veterán
Üdv
Hatalmas problémánk van.
Anyukámnak a 2002-es 1.2 16v twingójának elveszett a kulcsa, a pótkulcsban meg meghalt az immo chip, próbáltam megjavítani, de menthetetlen volt, ki is dobtam a chip-et.Voltam márkaszervizben, ahol megkínáltak egy 50 ezres ajánlattal 1 db kulcsért. (a kocsi jóindulattal kb.: 250 ezret ér)
Milyen lehetőségeink vannak, hogy ne kelljen az immo? Ki lehet azt ütni a kocsiból, vagy valami? Ha elakarják lopni, el is viszik, nem hiszem, hogy ez tartana vissza bárkit is.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz szőröscica #121148 üzenetére
Úgy vettem észre, szór a minőség Bosoko esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Escape from Tarkov
- Monitor hiba topik
- Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest