-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
ff-thomas
aktív tag
Én is arra a következtetésre jutottam, hogy a pool miatt fagy a progi. Aztán fene tudja.. nem értek a lovakhoz. De nálam is tegnap napközben volt olyan miner, amelyiket 6szor kellett újraindítani, aztán egész éjszaka stabilan futott, még most is.
find a way or make one..
-
janos666
nagyúr
Az egy példa, hogy ott úgy adhatod meg a sajátod.
Összesen három helyen adhatsz meg pool beállításokat:1: a parancssor felülbírálja a settings.txt-t, illetve az elsődleges pool-t
2: ha üres a parancssor, akkor jön a settings.txt
3: az epools.txt-ből jönnek a tartalék pool-ok (illetve ha az előző két opció még nem definiált egyet sem, akkor az első tartalék lesz az elsődleges)A felhasználó számára irreleváns, hogy az a példa egy "elveszett" cím (random generálták és senkinek nincs hozzá kulcsa), vagy claymore-é, de a józan és azt diktálná, hogy utóbbi legyen, hisz mi értelme szándékosan kidobni az ablakon az ilyen aprópénzt, ha valaki elindítja konfigurálás nélkül?
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Dexar007
veterán
Ugy voltam vele,hogy ha befüti nekem a szobat,es meg ezen felül az aramot is kitermeli + az apro,akkor mar megeri.
Nem bontottam meg ki egyet sem.A legjobb,hogy vettem melle egy alaplap,proci,memo kombot,es ket 650-es tapot is..most gondolkozok,hogy összerakjam-e.Az a helyzet,hogy eleg szar a helyzet. Ket evvel ezelött mikor felfutott elöször a btc,aztan az ltc ugy november kozepe kornyeken, akkor legalabb karacsonyig boven nyeresegesen lehetett meg csakanyozni.Aztan jött a dogecoin,es meg 800 shitcoin amik szinten boven hoztak..Most mi van? ETH es Zcash. Ha bedol a banya mi lesz helyette? ZS cash,XYCash? Shitcoin6.2? Nem fogjak mar bevenni az emberek.
Give me your cum,bull!
-
zsoory
csendes tag
-
ff-thomas
aktív tag
Erre állt át Vegán tegnap éjjel (Ubuntu+Optiminer).
10-20% közötti a dev fee (nem mondja meg a fejlesztő, hogy pontosan mennyi), bár perpill így is megéri.
Én csak a Silentarmy-t teszteltem cygwin-nel, nálam nem hozta a Claymore teljesítményét sem. Instances=1 beállítással működött csak. A 2 v. 3 esetén alig néhány kósza hash értéket produkált és borzasztóan belassult a gép. CPU nem számít, vmi más gubanc van. Vagy Ubuntu kellene a cygwin-es megoldás helyett. Cryptomined youtube videójában elég jó értékeket hozott, 90+ sol/s stock RX 480-ra.
Az Optiminer ennél többet tud, 120 sol/s a stock RX 470-re.
[ Szerkesztve ]
find a way or make one..
-
ff-thomas
aktív tag
-
ff-thomas
aktív tag
-
AnonyX
tag
Nem is fog többet csinálni a 280X 15 MH/s-tól. Esetleg tuninggal ki tudsz sajtolni belőle 16 MH/s-ot. De én inkább javasolnék valami Equihash algot. pl. ZEC, ZCL, ZDASH, KMD...ezekből pariban van az RX 470-480 as kártyákkal a 280X hiszen csinál 280-300 sol/s-ot frekvenciáktól függően.
-
AAntii
őstag
Ha volt ilyen, akkor nem a piac átalakítása lehetett volna a végeredmény, hanem egy hónap alatt eladni 5-6 havi mennyiséget, hogy ne kelljen még jövő ilyenkor is az elfekvő darabokat árulni pl. az rx470-es/480-as kártyákból, de mivel már az eleje is fikció, maximum valamilyen kereskedelmi kurzuson lehetne feldobni ötletként, hogy fel lehet -e így pörgetni a bizniszt és hosszútávon megéri-e.
Az árfolyammal csak annak kell kalkulálnia, aki nagyon rövidtávon tervez a bányászattal, az sem árt, hogyha van annyi pénz elfekvőben, hogyha beesik akkor pár hónapig ne kelljen eladnia semmit, akkor is tudja fizetni a rezsit, pláne ha még az eu ezt is elveszi tőlünk
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Htibimor
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest