-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiddlestick
aktív tag
"Még csak játszom a számokkal,osztok/szorzok , mibe lenne , egyáltalán volna-e kedvem ezt "babusgatni", és nem inkább tradelni az árával."
Elobb ezt beszeld meg magaddal, aztan varunk vissza
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
AAntii
őstag
570/580-at érdemes jelenleg leginkább, az utóbbi pár hétben az éter és a cryptonight(monero és klónjai) fizet a legjobban, ezek a kártyák pedig az amd kártyákkal ár/mh/h jobban mennek. Most a gyors elhatározások korát éljük, mert a boltok polcain egyre kevésbé van ezekből a kártyákból és ha van is, folyamatosan emelkedő ár mellett.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Gh0sT
addikt
Én mindkettőt űzöm, nálam egyértelműen a tradelés a nyerő. Ha számokat kellene mondani, akkor a bánya 7 hónap alatt kitermelte a befektetés kétszeresét + jó eséllyel az egészet el tudnám adni a beszerzési ár környékén még mindig, de alsó hangon is 150% profitom lenne rajta. Tradelést négy hónapja nyomom, ott négyszereztem a kezdeti befektetést.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
felhőváltás
kezdő
Hallottam ilyen sztorikat a gyakori kérdéseken is, de azt hittem, csak hozzá nem értők próbálják másra kenni a hibájukat. ezekszerint volt alapja?
"(#34916) Janou válasza
(őstag)
Hát azon lehet semmit nem fogsz látni... "Amúgy laptopról szoktam, de eddig csak a localbitcoinssal volt dolgom. idegen még a váltó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest