- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
-
válasz
Xpredi01 #19673 üzenetére
Ha sikerül az egy év, az egész korrekt, de én nem lennék túl optimista arra nézve, hogy tartósan ilyen, főleg nem ettől is magasabb lesz az XMR árfolyam (pislants rá a hosszabb távú történelmére, ha még nem: link és esetleg hasonlítsd össze a rokonlelkű DRK-val, avagy új nevén DASH-el: [link]), vagy ha mégis, akkor nem nő meg jelentősen a bányászok és ezzel arányosan csökken az egységnyi bányászerőforrásra jutó coin-ok száma (ha nem is pár napon, de egy-két hónapon belül). De ez csak akkor gond, ha ragaszkodsz az XMR-hoz (és esetleg az is, ha a kártyához, de azt most nem tudom fejből).
Ez pedig nagyon szubjektív, de szerintem még a sok szabadidőben sokat unatkozó, de inkább szegény, mint gazdag embernek is csak egy bizonyos mértékű profittól éri meg foglalkozni vele, mert azért parkol benne valamennyi pénz, az összeszerelésen túl ha nem is napi, de mondjuk heti szinten követned kell a dolgokat (átnézni, hogy mikor mi profitál, ha kell akkor mire lehet váltani, ha elromlik valami akkor meg kell keresni a hibás részt és cseréltetni/javítani, stb, amihez nem árt napi szinten rápislogni, hogy működik-e még, vagy elhagyta a szentfüst, stb...). Egy szerintem egy szál kis teljesítményű VGA nem fedezni, de te tudod (hobbiból is szabad piciben is bányászni, illetve nyilván érdemes lehet kipróbálni kicsiben, ha esetleg nagyobbal is kacérkodsz, de akkor ne elemezd túl a profitot, mert szerintem mindegy, hogy pl. napi +20, vagy -10 forint).
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest