-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Reggie0 #83895 üzenetére
Fúúúúúúú most olvasom a Metamaskon
Az alap accounton kívűl törlődik minden. Hiába állítom vissza a 12 szavas cuccal, az alap account jön vissza, és ha nekem volt más accountom akkor azt vissza kell rakni az accounthoz tartozó privát kulcssal.... csak mondjuk erről jó lett volna ha szól ez a ki...szott metamask... mert erről nagyon nem volt szó!!!
Most mit csináljak ?????????? Hiába vagyok bent a saját Metamaskomba ba.szahtom a pénzem mert nem az első accounton volt???? Hát ne vicceljünk már....
[link]
Ez így azé elég ge.iség...Reggie0 : Ezt az accountot akkor csináltam mikor kezdőként regisztráltam a Metamask tárcát. Ott akkr valamiért csináltam egy másik accountot (talán azért mert akkor még azt hittem, hogy külön Account kell különböző hálózatok használatához, így csináltam egy direkt ETH accountot)
De arról rohadtul nem írt semmit akkor, hogy ha új account van annak van egy külön privát kulcsa amit el kéne mentenem..
Az oké, hogy megvan de hogy férek hozzá? Írjak a Metamasknak?
Az a baj, a "régi gépen" ahol meglenne, azon minden fentvan pöpecül, csak épp a windows nem bootol be... anélkül meg, hogy szedjem elő a privátkulcsot??
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Gyúrósok ide!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Macska topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4070 SUPER GDDR6X +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest