Új hozzászólás Aktív témák

  • james

    aktív tag

    válasz nagybenyus #61484 üzenetére

    Bitdefendernél 3 kategóriában kell beállítani a védelem kikapcsolását, sajnos elég macerás. Magát a program könyvtárat az "Antivirusnál" kivételezni kell még letöltés elött. A letöltésre talán az Edge a legjobb, mert a Crome is szokott tiltakozni, de ez változhat.
    A Firewall-nál minden miner plugint egyenként kell engedni (Add rule), továbbá a Nicehash programot és pár segédprogramot a főkönyvtárból és az app könyvtárból is (ha van még ilyen).Ezek után az "Advanced Threat Defense" alatt is meg kell csinálni a kivételezéseket (settings/manage exeptions). It is meg kell csinálni minden kritikus fájl kivételét, bár ez kicsit könnyebb, mert elég behúzkodni őket a felületre. Amúgy ez a legerősebb védelem és ez okozza a legtöbb problémát.

    Magát a Bitdefendert egyébként nem szoktam kikapcsolni, csak be kell tartani a sorrendeket. A letöltött zip file csak kivételezett könyvtárba mehet és első indítás elött meg kell csinálni az összes firewall rule-t és Advanced Threat Defense kivételezést. Másfelöl egyenlőre szerintem nem nagyon érdemes magát a Nicehash programot használni (mert macerás), egyszerűbb a Nicehashre is egyszeri minerrel bányászni, pl G-miner, NB miner. Úgy is csak Eth menne ott is.
    Ilyen egy egyszerű NB miner bat. pl.:
    nbminer -a ethash -o nicehash+tcp://daggerhashimoto.usa.nicehash.com:3353 -u nicehash-wallet-cim.Worker1

Új hozzászólás Aktív témák