- Ubiquiti hálózati eszközök
- Rendszergazda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
madpapa
senior tag
válasz
Grave_444 #52970 üzenetére
Nézz komolyabb tőzsdéket. Poloniex, Kraken, Binance, Coinbase, stb. Szerintem ezek nem rosszak, de biztosan lesz más javaslat is. Egyelőre neked felesleges asztali meg minden szuper hardveres tárcával foglalkozni. Azzal majd a fejjődésed során esetleg foglalkozol.
Hát ha a Nicehash ilyen egyszerű lenne
Szóval. Letöltöd, elindítod. Ő benchmarkolni fog feleslegesen egy halom bányászproggit és algot a videokártyáidra és a procidra. A procival akkor érdemes foglalkozni ha nem valami belépőszintű, mert úgyis Monerót fog túrni. Az esetedben felesleges az összes benchmarkot lefuttatni. Kiválasztod pl. a Phoenix minert, azt csókolom. Elég ha azt lebenchmarkolja. Na, de itt jön elő az, hogy akkor ismerjük meg a Phoenix minert. Ugyanis paraméterezned kell a kártyát, hogy hogy tudod hashrateban a maxot és fogyasztásban a minimumot beállítani
. Ez a szebbik része a sztorinak. Szóval nem is olyan egyszerű. Persze kérdés milyen kártyád van. Nvidia vagy AMD? Az Nvidia egyszerűbb, az AMD a mazochista hajlammal megáldottaknak való. Én az vagyok
Szóval van mit tanulni hidd el, és nem is keveset. Ha van is előéleted, az csak segít, de rendkívül sok új dologot kell megtanulnod és nem is olyan egyszerű.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AERO OC SFF 16G bontatlan, garanciális
- Új Lenovo Legion Slim 5 l RTX4070 140w l AMD Ryzen 7 7435HS l 16GB l 16inch 2560x1600 165Hz
- Playstation - Xbox - Nintendo !! Moddolás // Okosítás // Karbantartás - ZACKONZOL
- DELL LATITUDE 5530 ( Még 8 hónap gyári gari) i5-1245U (12. GEN) 16GB RAM 500GB SSD 15.6 FULL HD
- Eladó Flipper Zero és Hack RF one Portapack H2
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest