Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Fiddlestick #39327 üzenetére

    Szedd szét, ellenőrizd, hogy nem büdös, minden úgy csatlakozik/érintkezik, ahogy kell, ellenőrizd le a drivert, rendben van-e. Akinek volt konkrétan ötlete, az már megírta. Nekem két régi laptop GPU-n kívül nincs nVidiám, de én ezeken a lépéseken szoktam végig menni.

    AAntii Dr.Romano
    Épp azért sem adnám el, minek segíteni, hoyg még többen akarják eladni. Vásárolni, azt meg lehet, meg kéne tenni, csak a fenének van kedve regisztrálni még egy exchange-re.Inkább bányászok. Most pl megy a SONO, de már kinéztem a kövit is. NUM. Érdemes lenne nVidiásoknak is letesztelni, mit tudnak, gyakorlatilag nincs memória terhelése a SKUNKHASH algonak, ellenben tuti, hogy szereti a gpu tempót...
    Arra viszont, hogy leereszkedjen a nehéség, ne várjatok/számitsatok az elkövetkező egy naoban. Ha akkor is szarul áll a szénája, akkor majd val lesz némi elpártolás, de nem tartom valószinűnek, hogy hosszan fog tartani ez az időszak. Most az ETN van lent, az ETH meg fennt /USD.

    Egyébként a DinastyCoin is zuhan,és a SONO is.A NUM viszont talán érni fog valamit.

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák