- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz golya87 #38597 üzenetére
Ezekre nem írják, az 1070Ti-t nem az Amazonnál találtam, hanem a proshop.de-n. De már itt sem mondanak konkrét dátumot, gondolom eladták előre az adott szállítmány minden darabját.
Srácok, megbízható, lehetőleg golyós csapágyas 14~20cm-es ventiket keresek jó áron kicsit megkavarni a levegőt. Van már tapasztalatotok, hogy melyiket érdemes befogni? Nyilván minél jobb áron kéne. Jelenleg egy szobaventi kavar, ami nem is teszi rosszul a dolgát... szép csendben.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
TigerDzsó
tag
Sziasztok!
1db GTX 1070-el bányászgatok éjjelente és amikor nem játszok.
Jelenleg ETH-t bányászok 33Mh/s-el Krakenre.
Gondolkodtam, hogy NiceHash-re bányásznék és a Krakenemre kérném ki.
Így többet keresnék, mint a jelenlegi módszerrel? Vagy szerintetek mi lenne a legprofitálóbb módszer?Előre is köszi a választ!
-
Yany
addikt
válasz saltanus #38602 üzenetére
Úgy, hogy már el is vitték az előrendelt szállítmányt is jó eséllyel, ugyanis 490 volt pár perce még (gyakorlatilag ma délután ennyi volt).
@TigerDzsó: én NiceHash-sel tolok most már jópár hónapja NeoScrypt-tet a 6x1070-es riggel...
[ Szerkesztve ]
-
saltanus
aktív tag
es nem vesz le neked sokat a Nicehash kfizeteskor ? tehat nem magas a fee je?
en is 1070 tolom es gondolokodk atalni a zclassicra...akkor meg egy kerdes pl what to mineon nekem 6 kartyara 17.48 dollart ir de poolon kalkulaciokent meg csak napi 15 dollar jon ki zcashre... ez miert van?
-
AAntii
őstag
válasz Dexar007 #38605 üzenetére
Igen, készlet az volt, csak valahogy az árak "elfelejtettek" visszamászni a tavaszi szintre.
Egyébként ha globális áruhiány van az bányászként nem probléma, mert akkor a globális hashrate sem tud úgy kilőni, hiába lesz itt márciusban raklapszámra vga ha közben az egy kártyára eső profit már csak a hashrate növekedés miatti difficulty ugrás miatt is leesik felére, harmadára. Hacsak nem dupláz addig az éter, etn, zcash.[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Dexar007
veterán
válasz AAntii #38607 üzenetére
Arukereso szerint az RX 570-nek tavasszal 65 kornyeken volt az ara. En december elejen 72-ert vettem.10 ezer ft koruli dragulas elhanyagolhato szerintem,foleg ahogy ugrabugral az arfolyam.
Itt lehet latni,hogy pontosan mi tortent,es meddig tartott.
En tovabbra sem terveznek per pill marciusnal hosszabb idore.: [link]
Lehet mar februar vegen erdemes lesz feldobni a gepeket ha-ra,hagy kaparja ossze valaki mas a maradekot jo draga vga-val
Persze minden attol függ,hogy leköveti-e az arfolyam vagy sem..de egyelore csak vergödünk.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz bobalazs #38609 üzenetére
Oke,es most tegyük fel,hogy lesz keszlet,senki sem akar venni kartyat,visszaesik 65 ezerre,söt jön az uj szeria,es leesik 55-re.A hasznalt csakanyodat mennyiert fogod feltenni hardveraprora?Kb 40-45 ezerert = 30 ezer minusz kartyankent(!).HA decemberben vasaroltal,nem elmebeteg aron. Ez mondjuk 30 kartyanal 900 ezer minusz kapasbol.A banya tobbi alkatreszein is lehet bukovari,igy szamolhatunk 1milkaval,es az aramot meg nem fizettük ki.
Give me your cum,bull!
-
-
Yany
addikt
válasz saltanus #38606 üzenetére
Whattomine nem tud mindenki számára pontosat írni, sőt többnyire túl optimista. Nyilván függ a te kártyád beállításaitól is, de ne üldözd azokat a számokat, inkább viszonyítani jó, mert szinte mindig túllő a valós profiton.
A fee leszed picit kiutaláskor, de erre meg kell egy coinbase-es pénztárca. Majd lehet, hogy én is megcsinálom, ha kész a 2. rig.
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
válasz bobalazs #38612 üzenetére
Mivel en hodler vagyok,es egy darabot nem adtam el igy ezt nehez megmondani.Annyi biztos,hogy ha folyamatosan adnam el ahogy kicsakanyozom,es mondjuk 1 het mulva bezuhanna minden,akkor meg mindig durvan minuszos lenne a dolog.De meg akkor is vigasztalna,hogy 1 DOGE mindig 1 DOGE fog maradni.
Give me your cum,bull!
-
fogtunder
nagyúr
válasz Dexar007 #38611 üzenetére
Te tulajdonképpen miért bányászol, ha eleve ekkora bukóval számolsz? Nem azért mondom, mert én hiszek benne, hogy ez örökké profitot fog termelni, de egy ilyen számolás után inkább kivittem volna a kertbe a pénzt és felgyújtom.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Dr. Romano
veterán
Most kell kiszállni gyerekek,..... hogy holnap olcsó végéát vehessek!!44
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Zlcsi
senior tag
lehet én vagyok ennyire nyomi, de nem értem hogy működik a coinbase
van bent btc-m ami a nicehashről küldtem oda, abból szeretnék bch-t venni, de nem igazán értem, hogy hogyan lehetne.
ha buy-re megyek, mindenképpen bankaccountot vagy bankkártyát akar.
Ezek szerint nem is lehet így kereskedni? Nincsenek crypto párok?
-
Zlcsi
senior tag
válasz Dr. Romano #38618 üzenetére
aham, szépen be is lépet mert be voltam jelentkezve a coinbasre, de az egyenleget nem mutatja, azt át kell valahogy vezetni?
-
senior tag
A Coinbase felületén nem lehet direktbe kriptovalutát kriptovalutára váltani, helyette először ott átváltod EUR-ba, az EUR-ból pedig megveszed a kívánt kriptovalutát. Sajnos ez két lépcsős, és mindegyik lépcsőn van egy-egy fee.
Ha a GDAX-ot használod, akkor ott tudsz már kriptovalutát kriptovalutáért venni. Átvezeted az összeget Coinbase-ről, megcsinálod a váltást, és visszavezeted. Az át/visszavezetés azonnali és ingyenes. A váltáson is van fee, de eltörpül a Coinbase felületén lévőhöz képest. -
Dexar007
veterán
válasz fogtunder #38615 üzenetére
En mindig a legrosszabbal ,,szamolok". Es ez is siman benne van,mert miert ne lehetne? Lattuk,hogy a bitcoin par ora leforgasa alatt tobb ezer dollart kepest noni,csokkeni.Most nem tudom mi lehetne a legjobb megoldas,de talan par heten belül a : adjunk el mindent haszonnal, igy kartyankent nem -30 lenne,hanem + 30,majd pedig az osszes coint is kiarusitom,vegül pedig varok egy jo nagy crash-re,es visszavasarolok mindent ifj. soros gyuri modjara.
Give me your cum,bull!
-
demmer123
őstag
Ez a WinMiner is egy kamu program.
Ha manuálisan csak ZCL-T állítom be akkor 2.5/USD ír.
Ha beállítom automatikusra akkor ZEN-T kezd el bányászni és arra csak 1.8/USD- ír.Nem az lenne a lényege a programnak hogy mindig azt bányászon amit a legjobban megéri?
-
Enter65
senior tag
Ahogy elnezem, viszont egyre tobben hasznaljak ezt a CAT-ott. Vele mi a helyzet?
-
tisn
addikt
válasz Dexar007 #38621 üzenetére
.Most nem tudom mi lehetne a legjobb megoldas,de talan par heten belül a : adjunk el mindent haszonnal, igy kartyankent nem -30 lenne,hanem + 30,majd pedig az osszes coint is kiarusitom,vegül pedig varok egy jo nagy crash-re,es visszavasarolok mindent ifj. soros gyuri modjara.
amig nem terulnek meg a rigek, addig hetente, ket hetente lokalis maximumon megprobalom eladni a zsozsit
hogy utana mi lesz, meg nem tudom, messze van nagyon -
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Ezekről a ZEC pool átmeneti kiutalási szünetekről tud valaki valamit mi az oka?A pool ezt írja már nem először: Because of performance issues with the Zcash client we are unable to send payout transactions to z addresses! Therefore DO NOT use z addresses to mine on the pool.
Poloniex szintén jelez: ZEC is currently under maintenance or experiencing wallet/network issues. Deposits and withdrawals will remain disabled until a solution is found, which may require an update from the ZEC team. Any updates must be tested and audited before enabling.
De ami érdekes hogy binance-n pl nincs ilyen felhívás, de hiába bányásznék a binance-ra ha a pol nem utalja ki a dolgokat.
Köszi előre is a segítséget.
-
AAntii
őstag
válasz Dexar007 #38624 üzenetére
Szerintem mire betölti a net a bűnlajstromodat beletelik pár órába, vagy gigabittel kell beszállni a zinternetbe!
A fent írt terved is jól hangzik, kivéve ha miután kiszállsz a bizniszből nem mozdul semmi lefelé egy évig. Ha valaki akkor szállt be, mikor 70k volt egy 570 és használtan 115-125 egy 1070 és közben a megtermelt javakat folyamatosan fiatosította szerintem nem tud bukni. Ha pedig az a stratégiája, mint neked, hogy tartani a végtelenségig szintén nem tud bukni, mert annyit termelnek a cuccok, hogy az értékvesztés mellett is olcsóbban tud bányászni a neked szimpatikus coint, mintha venni kellene. Vagy pedig annyira tele vagy, mint Zoltán a húsvéti szondáztatáskor és nem számít +/- egy-két millió.
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
Igen lehet, amúgy megéri nézni, mert 200euró alatt a CB-en 3euró fix költség van, addig GDAX-on csak 0.25%, 370eurónál CB-n 5,7euró körül fizettem, ez GDAX-on alig 1 euró volt.
Illetve érdemes megnézni az árfolyamot is, nem egyszer volt ,hogy CB-n mondjuk 9600euró volt egy BTC, GDAX-on meg 9900-ért lehetett eladni.
És ugye a CB <--> GDAX között minden ingyenes és instant.
-
X Factor
addikt
UgyanÍgy vagyunk mi is, hozza vissza az árát, ha ez megtörtént, onnantól mehet a spekuláció.
Nyilván egy részét akkor is kiszedjük, mert jól jön a plusz pénz és van helye, de akkor már hagyunk is benn, meg portfoliot bovitunk, shitcoinokra fogadunk stb...
Make things work
-
Dr. Romano
veterán
Jelenleg az ETN-t ki melyik poolon nyomja?
-
AAntii
őstag
válasz Dr. Romano #38643 üzenetére
Én továbbra is a nanopoolon, de ha van valakinek javaslata másik poolra konkrét számokkal, hogy az mennyivel hozott többet, szívesen fogadom.
(#38645) tisn: a pénzt leginkább pénzzel lehet keresni aranyszabály szellemében lesz még ott kolbászból a kerítés.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
válasz AAntii #38644 üzenetére
Én is ott vagyok. Korábban már teszteltem amikor még a spacepool jól hozott és gyengébb volt, de mostanra a spacepool lett gyatra (gyenge blokkhozam, folyamatos gyér luck).
A nanonál az nem tetszik hogy van 5-6% expired blockom, máshol nincs ilyen.Mindenesetre én is kíváncsi lennék van e jelenleg ennél jobb pool.
[ Szerkesztve ]
-
AAntii
őstag
Én napi 5 dollárral számoltam per kártya, mint bevétel, ha bevallom, hogy nem közgazdász vagyok biztos nagyon meglepődik mindenki!
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest