Új hozzászólás Aktív témák

  • NoX

    senior tag

    válasz fogtunder #35181 üzenetére

    Én is ismerkedek a Mining Pool Hub-al. Szerintem a MultiPoolMiner kombóval lesz az igazi, ha nekem is összejön.. :)

    Néhány tipp, ami gond lehet:
    - Ha tisztán AMD-s vagy, akkor neked nem kell az Excavator. Ne töltsd le, ne rakd be a /Bin könyvtárba, töröld a /Miners alól is (Excavator1.ps1, Excavator2.ps1)
    - Érkezett ma is egy új verzió, próbáld meg tisztán újra, elölről: 2.7.1.4
    - Pool-nak ugye csak a miningpoolhub-ot adtad meg a Start-MiningPoolHub.bat-ban?
    - Beállítottad a Hub Workers-nél, hogy az adott workered milyen beállításokkal menjen?

    Egyelőre nekem se akar stabilan működik, de lehet nálam táp probléma lesz. Nagyon kicentiztem a dolgot, és úgy sejtem egy-egy algó váltásnál lehet valamilyen nagyobb spike, ami már sok a tápnak (1600W Titanium, 3x 1080Ti, 3x 1070Ti), és akkor reboot azonnal.
    Volt még nekem egyéb miner specifikus gond, miszerint a default beállításokkal nem sikerült sok benchmark, ezért bele kellett nyúljon az egyes minerek konfigjába, és újra lefuttatni.
    Illetve még azt tapasztaltam, hogy a váltás másik bányász progira túl gyorsan történt, és sokszor hibával kezdett, ezért beállítottam egy 15 sec-es delayt az indító bat-ba: -delay 15

    Úgyhogy egyelőre EWBF-el equihash-t bányászok MPH-ra, ami úgy látom most Zclassic és Zcash között váltogat. Ez egyelőre ugyebár csak a sima algo switch mining.

    A hash dropra a Vegáimból tudok kiindulni, ott olyankor disable-enable, OverdriveNTool reset, profil betöltés és újra jó.

Új hozzászólás Aktív témák