Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz ricshard444 #27756 üzenetére

    Történt már velem hasonló. A support végül feloldotta a Google részt, miután kifaggattak a profiladataimról (a szokásos: vallási nézeteim, apám férjezett neve, ki volt az első képzeletbeli barátom :D).

    Én ott hibáztam, hogy mikor legelőször használtam ezt a 2FA módot, sehol semmi nem hívta fel rá a figyelmem élesítéskor, hogy mentsem el magamnak valahová azt a QR kód képet (azóta már találkoztam korrekt site-al, ami figyelmeztet erre, és egy alfanumerikus kódot is kiír, amit praktikusabb elmenteni), illetve mindhiába kerestem az androidos programon belül valami backup opciót, így levontam azt a naiv következtetést, hogy bizonyára el van mentve a google fiókomba (mint pl. a névjegyzék, csak ez nem is opcionálisan, hanem kvázi kérdés nélkül). Még az sdcard tartalmát is turkáltam, de nem leltem semmi triviálisat, így belenyugodtam.
    Aztán egyszer egész nap autókáztam, már külföldön jártam, és megfőtt a telefon a műszerfalon a naptól annyira, hogy lefagyott, újraindult, de alig működött bármi, mert sérült az ext4 filrendszer, és ez is elveszett (amúgy máig nem tudom hogy lehetne a telefonból utólag kimenteni, de a QR kódokat már lementem azóta élesítéskor PC-re). Otthon volt teljes block szintű backup a telefon minden írható partíciójáról, de ahhoz napokig nem tudtam hozzájutni.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák