-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz bbarna #22333 üzenetére
Nem tudom mi lelt téged, kb ugyan az írtam amit te, sőt az én igazamat bizonyítottad.
De leírom részletesen, mi a probléma azzal amit írt a kolléga, mert látom nem érted.
"Bent reked a hő". Milyen hő? Csak az rekedhetett bent, amivel esetleg az idáig egy vga évekig működött, mivel a terhelés is leáll, nem csak a hűtés szűnik meg. Megy egy vga mondjuk 70 fokon egész életében, majd elmegy az áram. Innentől szép lassan lehűl a házzal együtt. Nem melegíti tovább semmi!
Vagy téged az a 10-20 perc zavar amíg lehűl? Az már nem, hogy a vga egészen idáig ugyan azon a hőmérsékleten ment? Egyébként te is hirtelen hőmérséklet változást emlegetsz, nem pedig ezt, amiről most szó volt... ejj."Ezt az állapotot pedig előidézhette a gyors leállítás."
Kérdezem, még mindig, hogy miért?
A kommented többi része minden, csak nem indoklás.(#22334) CocooN-z: ezt inkább nem kommentálom.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest