Új hozzászólás Aktív témák

  • Zizi123

    senior tag

    válasz Mesterlovesz #18690 üzenetére

    Tudod nagyon jol, hogy en nagyon sokaig hittem az ermedben, nem veletlenul banyasztam tobb, mint 3 hetig.
    Vettem is belole, igy elmondhatom, hogy nagy hivoje voltam.
    De lassan ott tartok, hogy be kell latni, hogy bar mutatja nemi jelet az eletnek, de tetszhalal allapotaban van, es ezen nem tartom valoszinuleg, hogy azok amiket irtal segiteni fognak.
    Es sajna az is igaz, hogy ha valaki elolvassa a forumodat az sem segit, hogy barmit mondtal keves kiveteltol eltekitve nem jott be.
    pl.
    1. nem kerult fel a bittrexre 1-2napon belul, 1heten belul, hetvegere sem, es azota sem
    2. nem ment fel az erteke 1$-ra, 10000SAT-ra, de meg 1000 kornyekere sem.
    3. azt is mondtad, hogy minden heten probalod 1g aranyaval novelni a fedezetet, szerintem 7g-on stagnal 2 honapja. Tudom nem volt torvenyszeru, de azert lehet, hogy az arfolyamnak tobbet szamitana, mint az, hogy uj wallett van, vagy sem.

    Abban viszont igazat adok ignorant, hogy ebbol az ermebol valoszinuleg mar soha nem lesz semmi (sajnos), mert amennyiben megis maga az elkepzeles eletkepes is lenne (szerintem mindenki lesz@rja, egyebkent hogy van-e fedezet mogotte), es tenyleg felfedeznek az emberek ezt az ermet, akkor jon 1 15 eves ujgazdag, es vesz 1 kg aranyat, amikor te tartasz 24g-nal, es lenyom.

    Nyilvan te sem hiszed el, hogy ez az erme fogja megrengetni a vilag penzugyi rendszeret, mert te sajnos nem vagy eleg tokeeros ehhez. Tehat en a helyedben 1 "fillert" sem koltenek ra.

Új hozzászólás Aktív témák