Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz Zizi123 #18685 üzenetére

    Haha, erre csak annyi a válaszom, hogy nem mind arany ami fénylik!! Attól, hogy valakinek sok hozzászólása van, attól még nem jelenti azt, hogy automatikusan ÉRTÉKES is az a hozzászólás amit a következőkben fog tenni! Ezt ignorantnál pontosan le lehet szürni!
    Ő az aki a kivétel erősíti a szabályt kategória!
    És mielőtt bármit is válaszolnál csak pár mondat, amit ő "nem" rosszindulatúan mondott:

    "Te jo eg. Most komolyan nincs jobb modja a btc-d elkoltesenek, mint egy teljesen jelentektelen n+1000. altcoin-ra kolteni?

    3BTC erre a teljesen ertelmetlen sz@rsagra? (bocsanat a kifejezesert)"

    "Bakker, gondolkodjal mar egy kicsit, emogott semmi fedezet sincs csak egy ures igeret. (semmi rossz indulat sincs bennem, felre ne ertsd) :D

    Meg ha tudna ez az ember barmit is technikai szinten, de meg a "fejlesztesekert" is mast kell megbiznia.

    Az egesz elkepzeles alapjaiban fals."

    Egy olyan ember ír rólam és az érmémről ilyeneket aki 1. fogalma sincs arról, hogy miért hoztam létre ezt az érmét, 2. egyáltalán nem ismer személyesen, 3. egy magyar ember egy magyar kezdeményezésre reagál így, így persze érthető, hogy miért nem viszik sokra a magyarok! 4. fogalma sincs a pénzügyekről valamint arról, hogy mit jelent az aranyfedezet, 5. Abba bele se gondolt, hogy én programozói tudás nélkül hoztam létre egy érmét amivel azóta sincs semmilyen technikai probléma, nem forkolt be, nem állt le a blokklánc, stb. ami pedig sok érmével már az induláskor előfordul! Azt hiszem, hogy ezek a dolgok az én menedzseri tudásomat mutatják be és sajnálom, ha ő annyira szűklátókörü, hogy leragadt annál, hogy minden embernek programozónak kell lennie!

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák