Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganger
aktív tag
válasz vjannus2 #374 üzenetére
Johet a magasabb lelegzetvetelu anyag is, mert ha ilyen tempoban haladok, akkor holnap hajnalra elolvasom az egeszet...
(szerk):
najo nem minden vilagos meg, de beletekintenek a magasabb lelegzetvetelubb anyagba is
tenyleg szep kis leiras, respect az irojanak!
[Szerkesztve]Repül a rohadt gép ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg
-
Ganger
aktív tag
Latom rendesen szetoffoljatok a topicot...
Repül a rohadt gép ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg
-
Ganger
aktív tag
Amugy pont vmi komoly linuxszal akarok kezdeni, debianra gondoltam, de gentoo is gondolkodoba ejtett, bar szarok hogy nem fog menni, de elotte mindenkepp hozzaolvasok par napot, mert jolenne tisztaba lenni alapbol az egesz linuxszal, mielott nekiesek, de akkor se hiszem hogy kenni vagni fogok mindent. Meg mielobb fel akarom tolni, mert a winre mar ra se birok nezni, de kell a gep, mert anelkul meg kapalnak a vizsgaidoszakban...
de lehet uhu lesz belole, aztan vizsgak utan a komolyabb, de nincs kedvem ujabb linuxot felrakni, eggyel akarok foglalkozni, de azzal aztan rendesen...
Hulye vagyok, hogy vmi komolyabb dologgal akarok kezdeni, igaz?Repül a rohadt gép ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg
-
Ganger
aktív tag
bazz ketszer kuldtem el,mert itt az nt-s explorer nem frissit soha automatice
rohej bazz...
behozol egy oldalt, bejon, majd frissitheted, hogy kilokje az ujdonsagokat is, na ez forumoknal eleg gaz.
mindig tarbol toltogetRepül a rohadt gép ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg
-
Ganger
aktív tag
+1.
A wines particiokkal most mi is a problema, Latja, de nem irhatja igaz?Win pedig abszolut hulye ezen a teren.
Ftp kliensek hogy mukodnek, pl ha winrol lepnek fel egy linuxos gepre, ott latja a fajlokat?
Gondolom igen, mert nem tudom hogyan tolthetnek le/fel egy linuxos geprol maskepp cumokat.
Akkor meg lehet oldani egy gepen belul is ezt?
vagy mar ez reg nem igy van es le vagyok maradva?
kosziRepül a rohadt gép ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg
-
Ganger
aktív tag
Par kerdes: kernelt ujratolni mikor kell,mikor celszeru?
scriptekkel is mennek a dolgok, de akkor ezeket kernelbe forditva(vagy mi)
integralodnak az oprendszerbe, igaz? ezt ugye meglehet,ha jol ertem az egesz linux rendszert
Az egesz ujraforditashoz kell a forras, amit a telepito nem nyom fel, csak kulon kell felnyomni?
Ha egy bonyolultabb linux megy fel akkor abban kell confolgatni/forditani rendesen, vagy azert megoldja a dolgokat? Jo, hulye kerdes persze hogy kell.
De ugy ertem, hogy mindent, vagy csak reszeit, vagy hardverfuggo+disztfuggo?
Eltokolok vele en orakat is, csak tudjam mit hol kell beloni, tenyleg vmi linket tudnatok adni, ami a linuxfelepiteset tartalmazza, ertem ezalatt, hogy a kulonbozo conffileket merre lehet megtalalni a rendszerben, illetve, hogy mit takarnak(--foleg az utobbi erdekel, a megtalalas az felejtos)?
Van meg egy rakat kerdes, csak eloszor tisztaba akarok jonni ezekkel mielott barminek is nekifogok
Koszi elore is
linuxlama
[Szerkesztve]Repül a rohadt gép ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Forza Horizon 4 Ultimate Edition -t keresek PC-re
- Diablo 4 alap (Battle.net)
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest