Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Valaki erre
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
Hi,
Adott egy Mint es van egy Samsung M2070FW nyomtatom. Leszedtem a Samu oldalarol a drivert, es a kerdesem az lenne, hogy hogyan tudom telepiteni azt?
-
total90
veterán
Hogyan tudnam az SSD sebesseget letesztelni?
-
total90
veterán
Mire erdemes formazni egy SSD-t, amire megy majd a Mint? NTFS okes?
-
total90
veterán
válasz Major Major #7639 üzenetére
Csináltam már úgy is, hogy van mindegyik gép kapott egy-egy IP-t. A Winwosoknál akárhogy variálom van kapcsolat, megy a net és minden OK, csak az Ubi x@raxik
Egyébként nem gond, hogy a cuccokat pendrive-ról kellene átpakolni, sőt az audacious eddig is a hardon volt... áttettem pendrive-val és úgy sem találja megHa nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
válasz Major Major #7637 üzenetére
Net nélkül nem lehet telepíteni semmit ? Ez milyen hülyeség ? No mindegy... Beírtam az ifconfig-ot ésaz error-os részeken mind 0 szerepel. A hálózatkezelő ikonnál egy kis piros x van a 2 monitor előtt.
-
total90
veterán
-
total90
veterán
válasz Major Major #7634 üzenetére
Ezt a sudos dolgot próbáltam is, el is jutok a jelszóhoz és onnéttól hiba van. A hardon bárhova tehetem, a programot, megtalálja ?
Ezt a synaptic dolgot is már próbáltam de semmi.A hálózatos dolognak meg úgy kellene kinézni, hogy Ubuntun is tudjak netezni, de a wireless kártya a Vista-s gépben van. Switchen keresztül kötöttem össze a gépet és a switch azt jelzi, hogy minden OK, csak éppen nem lássák egymást a gépek. A switch biztosan jó, mert a laptopom(XP SP3) és a Vista-s gép együtt megy és nincs gond a hálózattal. Valami az Ubuntuval lesz...
-
total90
veterán
Hello!
A napokban feltettem az openSUSE 11.1-et, de nagyon nem jött be ezért ma felraktam az Ubuntu 9.04-et. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám telepíteni az audacious mp3 lejátszót ?
A másik meg az lenne, hogy szeretném összekötni az Ubuntus gépet a másik gépemmel, amin Vista van. Össze is kötöttem már, a switchen kijelzi, hogy van hálózat, de egyik gépen sem látom a másikat. Milyen beállítások kellenek ? A cél valójában az lenne, hogy az Ubuntus gépen is bírjak netezni. A Vista-s gépemen VPN wireless netet használok és csak annyi kellene, hogy lássák egymást. A netet sem megosztani akarom, mert lenne 2 felhasználói profil a nethez....Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
Hello!
A Linux család melyik tagja tudja alapból kezelni a VPN-es netet ? Tehát melyikben van alapból VPN kliens ? Próbálok átállni Windowsról és sok minden még kérdéses.Próba alapon egyik gépemre felraktam az Ubuntu 8.04 LTS-t de azon nem tudom beállítani a netet.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
Ha telepítem az Ubuntut akkor kell a Drieverek amiket kaptam a hardverekhez?Mert azokon a lemezeken csak windowsos verzió van és pl. az alapapomé nincs is Linuxos verzóban
NTFS-t kezel az Ubuntu?
-
total90
veterán
Köszönöm (#6310) Xpod és (#6311) rtom
-
total90
veterán
Hi!
Eddig ritkán találkoztam Linuxal,de úgy döntöttem lecserélem a jó öreg Win-t.Ubuntu a kiszemelt,de kellene néhány infó.
Van-e olyan oldal ahol van írva egyes Windowson használt program megfelelője Linuxra?
Pl.Zenelejátszás:
Win-Winamp<->Linux-QuodLibet
Ja meg az Ubuntu az NTFS-t kezeli?Ha nincs jó, ló a szamár is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Diablo 4 alap (Battle.net)
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest