- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
ubyegon2 #54936 üzenetére
Szerintem teljesen érthető, már ha az ember szoftver fejlesztéssel foglalkozik. Általában az az alapelv, hogy kicsi modulokból építsük fel a rendszert, amiket egy csomag kezelővel tudunk telepíteni. Minden modul egy témakörhöz ért. Ha szükségünk van abból a témakörből valamire, akkor a csomagkezelővel kikeressük a hozzá való modult, letöltjük, aztán importáljuk a kódunkba, hogy tudjuk használni. Nagyjából arról szól az írás, hogy ezt az elvet totál felrúgja a systemd. Emiatt végső soron szerintem biztosan más lesz helyette majd, mert ahogy nő, úgy fog elrohadni jobban és jobban a kódja. Feltéve, hogy igaz az írás, én sem igazán értem, hogy hogyan lehetett alapértelmezett bárhol is. Utánanéztem a forkjának, aminek az a célja, hogy kiszórja belőle a szemetet, de már 3 éve nem fejlesztik, bár ilyen névvel nem is csodálom, hogy érdeklődés hiányában abbahagyták. Senki nem fogja felhozni semmilyen körülmények között, hogy egy useless nevű rendszert fejleszt...
Hogyis van az, egyél szart, egymillió légy nem tévedhet.
Egyébként én is Ubuntu-t használok, és kicsit sem érdekel, hogy milyen init rendszer van alatta, amíg nem jelent biztonsági kockázatot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Külföldi SIM-ek itthon
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest