- Mikrotik routerek
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
- Windows 10
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xY
tag
tovább folytatódik a kálváriám ezzel a csodával.. mire hazaértem megint nem ment a TV <-> erősítő kapcsolat, a TV teljes áramtalanítása ismét megoldotta.. borzalom.. ez tényleg ennyire szar, vagy én rontok el valamit?
A másik problémám a botrány lassú menü. nyomkodom a gombokat és van, hogy 1-2mp is eltelik mire a lentebb/fentebb megy a listában.
-
0xY
tag
valaki tud segíteni merre keressem a szoftver frissítés funkciót WebOS 2-ben?
Köszi!
-
0xY
tag
válasz
norrberth #71997 üzenetére
köszi, remek hír, hogy máris vehetek egy új távirányítót egy alap funkcióhoz
felmerült még egy gondom, ez talán nagyobb is az előzőnél. A TV az erősítővel HDMI-n van összekötve, a HDMI/ARC csatlakozón keresztül. A Telekomos settop box képét/hangját jól át is viszi, azonban, ha usb-ről játszok le filmet, akkor néma..TV hangszórójára váltva az szól, de visszakapcsolva az ARC-ra semmi..Nyilván ilyenkor az erősítőt TV-re kapcsolom, az előző Samsungom ilyenkor gond nélkül küldte a hangot az erősítőre. Mit rontok el? Simplink is be van kapcsolva, de mégsem kapcsolja ki/be az erősítőt, ami szintén nem okés. -
0xY
tag
Sziasztok!
Vettem ma egy 55LF630V-t, nagyjából elégedett vagyok vele, egy dologra nem találtam választ. Hogyan lehet az usb-ről lejátszott filmbe az idősávon tekerni? Tehát nem 2-4-8-16x -os tekerésre gondolok az elejétől, hanem az idősávon gyorsan léptetve. Samsungon ez eléggé adta magát, de itt nem jöttem rá hogyan lehetne.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest