-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
ugyan azon áron tudnék szerezni egy Samsung QE55Q60TA vagy egy LG 55UN81003LB. Egyszerűen nem tudok dönteni benne, mert a WebOS-t szeretem, meg ezüst. A Samu viszont QLED mégha csak a belépő is.
Elsősorban nappal lenne használva a nappaliban.
Valaki nem vacilált már a kettő között véletlenül?
-
Wajk
addikt
válasz
lordthomas #100150 üzenetére
az idei modelleket nem nézted, ami váltja pl a 7450-et? én még vásárlás előtt állok, de az AirPlay is szempont... köszi
-
Wajk
addikt
egy UM7610PLB lenne a kiszemelt, amihez Magic Remote távirányító van. Van esetleg valaki aki Flip vagy Telekom-mal használja? Össze lehet hozni, hogy ne kelljen kukázni a Magic Remote-ot és ne is két irányító kelljen? Csak félinformációkat találtam. Előre is köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- 20+ eredeti film Bluray lemezen eladó
- Helix DSP Mini Mk2 Made in Germany! Rendkívül jó hang! DSP/6 csat. hangváltó! Burr-Brown D/A és A/D!
- ÚJ táp kábel 2 méter hosszú 220V hifi cd dvd erősítő fiio sony denon marantz fiio dac
- ÚJ XLR sztereo interconnect 0,5 méter kábel hifi cd dvd erősítő fiio sony denon marantz
- Cambridge Audio Interconnect RCA-párok: Atlantic/Arctic/Pacific. Méretük: 88-93cm között. 5 pár van!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest