-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZaXXoN
tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de jól értem, hogy az itt beszélt DLNA szerverek nem DLNA renderek is egyben, azaz nem tudja a tv megmondani, hogy mit kér, és akkor izzik a PC, de rekódolja neki, ahogyan a TV várja?
Ez esetben viszont az a kérdésem, hogy mennyire firssítgetik a codec-eket a TV-ben? Azzal kell esetleg számolni, hogy 2 év múlva már nem mennek a letöltött filmek, és új tv kell, vagy vesz az ember HTPC-t és már csak megjelenítőnek használja a tv-t?
-
ZaXXoN
tag
Használ valaki ilyen falra szerelő tartót? Van alternatív cucc, vagy LG-hez csak ilyen jó?
-
ZaXXoN
tag
válasz Ravenloft #25965 üzenetére
A NAS egy eszköz, ami file elérést biztosít hálózaton. A DLNA egy prokotoll, ami a multimédia file-ok elérésének egy szabványa. Ha csak ezek vannak, akkor a film dekódolása a TV feladata, ami vagy megy az adott firmwarrel, vagy nem. A médialejátszó pont erre való, dekódol és video jelet ad, amit aztán a TV csak bután megjelenít.
-
ZaXXoN
tag
Falra rögzítő keretnél kell bármire figyelni, vagy szabványos, ezért megveszem a legolcsóbb kínait és kész?
-
ZaXXoN
tag
válasz huncutka1029 #26032 üzenetére
LS széria? Ez mit tud, vagy melyik évjárat? Van erről egy összefoglaló, hogy melyik betűnek mi a jellemzője.
-
ZaXXoN
tag
válasz huncutka1029 #26034 üzenetére
Kösz, erre vágytam
-
ZaXXoN
tag
-
ZaXXoN
tag
válasz HellGreg #26214 üzenetére
Azért azt vedd figyelembe, hogy a pendrive-ok zöme nem az usb2 miatt lassú, hanem maga a flash írás sebesség a korlátozó. Lehet kapni olyan usb3-asokat, amik ezért csak parasztvakítások. Meg kell tehát nézni, hogy mekkora írási sebességet garantálnak, az usb3 felirat nem garancia a gyorsaságra.
A másik megoldás, usb3 kártyaolvasót használni, és abba jól specifikált sebességű memóriakártyát tenni.
-
ZaXXoN
tag
Letölteni szabad, csak ne oszd vissza . Egyébkét én sem értem, hivatalosan milyen célt szolgál a HDD-s lejátszás, ha nem kalóz másolatok megnézésére? (A biztonsági másolat lejátszása, mint ok abszurd elképzelésnek hat ahhoz, hogy emiatt mindenféle codec támogatást csináljanak )
[ Szerkesztve ]
-
ZaXXoN
tag
válasz garamigg #26494 üzenetére
Nem azt kérdeztem, hogy rossz szögből nézed-e, hanem, hogy rossz szögben? Ha teljesen a TV előtt vagy, de a fejed elfordítod 45 fokkal mondjuk balra, akkor jogos a szellemkép, mert a két polárszűrőn bemegy mindkét félkép. De azért felteszem, nem ez a gond.
Szerintem a biztos megoldás, ha bemész egy boltba, ahol ki vannak rakva ugyanilyen tv-k, viszed a szemüveged, és megnézed ott mi a helyzet:
1) ott is rossz, de csak a saját szemüvegeddel, a kirakott próbaszemüveg jó -> szemüveghiba
2) ott is rossz, mindegyik szemüveggel -> az agyad rossz bocs
3) ott jó, mindegyik szemüveggel -> a tv-d rossz. -
ZaXXoN
tag
Gyerekek, 1-2 hónapja néztem az LG LA széria árait, és mintha 10% esés lenne. Jön az új széra az LA után, vagy mi a szösz? Vannak arról már hírek, hány dimenziós lesz?
-
ZaXXoN
tag
Sok itt a PC-Dream ájuldozás, az ember tényleg elbizonytalanodik, mennyi ebből a fizetett kamu bejegyzés...
Máshonnan vett már valaki? Csak mert pl. a digitalko és a shopdigital olcsóbb az 55 colos kategóriában, és a bérkommentelők kedvéért nincs kedvem +20k-t kidoboni
-
ZaXXoN
tag
Hali, próbálta már valaki a LiLBOX release-eket? Én most kettőt, és egyiket se viszi a 740S legújabb firmwarrel:
The.Avengers.2012.1080p.3D.BluRay.Half-OU.DTS.x264.HuN-LiLBOX
The.Smurfs.2.2013.1080p.3D.BluRay.Half-OU.DTS.x264.HuN-LiLBOXMással nem volt gondom.
-
ZaXXoN
tag
válasz huncutka1029 #29821 üzenetére
Kösz!
-
ZaXXoN
tag
Hali,
csak én érzem a magic remote-ot olyan nehézkesnek néha? Pl amíg eljutok a vinyón lévő filmekig, szenvedés.
Vennék hozzá hagyományos távirányítót, amin van input gomb kapásból. Vajon ez tényleg működik minden típussal? Nekem LA740-eshez kéne:
Vagy van jobb, ti mit használtok?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Facebook és Messenger