Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
-
atirag
őstag
válasz villmoska #55410 üzenetére
Nem tudom mit nem játszik le mert wd lejátszóval használom. Kipróbáltam a saját lejátszóját is ,de már a régihez is külsőt használtam. 25K volt az ára és nagyon jó képe van. És ami fontos (mármint számomra),hogy minden film folyamatos. Nagyon sokáig szenvedtem a rendes folyamatos lejátszással. Pc-vel is próbltam több fajta lejátszóval állítgattam mindent. Ezzel meg egyből működött. Raadásul a tv távja használható vele. Az erősítőm is hdmi-vel van össze kötve így kikapcsolja és bekapcsolja az erősítőt mikor akarom. És a wd menüjét is tudom vhasználni vele. Csak a wd bekapcsolásához nem jó még. De onnan működik és nekem ez volt a legfontosabb mert hihetetlenül fázok akár 2 távot is használni.
Huh kicsit hoszzú lettMikor kezdtem a vásárlást akkor lb650-est néztem ki. És azért vettem 671-et mert nem volt más és 30K volt a különbség és volt hozzá magic remote. És két boltban is azt mondták ekkora méretben ne akarjak 650-est.
Bár én lezavartam 2 hét alatt karácsonykor[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
válasz villmoska #55398 üzenetére
Nem tudom melyik tv mennyibe kerül mivel passzívot akartam és tul sok más nem volt. Nekem 55-ös 671-em van és már leírtam a véleményem egyszer. Számomra egy idegesítő tulajdonsága van az a menü bonyolultsága és sebessége. De az nagyon. Viszont a képe és a hangja tényleg nagyon jó. Mivel már megvettem így ezt el kell fogadjam mert nem fogom lecserélni. A hibáival együtt kell éljek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Apple asztali gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Android szakmai topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest