Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz K Norbi #71873 üzenetére
Nem tudhatom, gondolom a rendelkezésre álló darabszámig engedték megrendelni, és utána leveszik a listáról.
Az edigital is rögtön leveszi, ha elfogy, és kiírja, hogy a forgalmazás vége. Majd ha kapnak újabb szállítmányt, akkor visszarakják. Szóval nem kizárt, hogy lesz még belőle. Az újabb majd az LH850 lesz, és talán olyan min. 500k induló áron.egerszegi.z Akkor állítsd vissza, és mivel ezek a tévék kalibrálása utáni egyedi beállítások, ezért a fehéregyensúlyt és az egyéb színenkénti külön beállításokat én hanyagolnám a helyedben. Azon felül érdemes a Fekete szintet és a Helyi sötétítést is alacsonyra állítani. Az akadás miatt a TruMotion egyes fokozatait próbáld ki, vagy állítsd Felhasználó szinten De-Juddert 1-re, a De Blurt meg 8-ra például, vagy ahogy neked megfelelő. További UF850V, és UF950V beállítások.
-
D@ny7
aktív tag
válasz K Norbi #71873 üzenetére
Igen, sajna elfogyott
Minden bizonnyal jönnek az új modellek. Márciusra ígérte őket az LG.
Én meg így már biztosra mondom hogy még tovább odázom a vásárlást. A 680V még elérhető, de nem győzött meg, szóval így jártam, pedig ma délelőtt még kosárba is tettem a 850V-t, de sokat gondolkodtam... Ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.