-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz golffanatic #103293 üzenetére
Meddig tartana a szolgáltató oldalát megnézni vagy felhívni őket? Van táblázat ahonnan kiolvashatod a számodra szükséges adatokat. Két adatra lesz szükséged, de csak az ingyenes csatornákat tudod nézni. A többihez médiakártyára lesz szükséged.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Frontiner
aktív tag
Gondolom 10-20 csatornád volt összesen ( digitális jel mellett még adják az analógot, bár lassan minden szolgáltató kivezeti). Te a régi analóg adást nézted szerintem... Ha van boxod eleve nem értem mit akarsz a tv-n keresni? A boxba kell dugnod a koaxot hdmi be a tv-be és ennyi. Semmit nem kell keresned, megadnod, mivel a boxod a tunered. Remélem segítettünk
IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
boozoo
tag
Szia.
Én tegnap szórakoztam vele egy 49"nano863na-val és amit kiírt (ha jól emlékszem) 46kHz (vagyis az alsó frekit) -et írtam be neki, végigszüttyögte a sávot és megtalálta földfelszínibe, majd analógon is az összes ~25 adót. Analóg vagyok . A porthoz meg 1-et írtam. Továbblépett.Amúgy faxa kis készülék, csak az az oldalsó bevilágítás ne lenne .
Meg még eth-n nem annyira tudom összehozni egy desktoppal. Időnként látják egymást, aztán meg nem. Smartshare a pc-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASUS routerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen monitort vegyek?