-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Athoszka #48060 üzenetére
A képbeállításra van itt pár segítség: [link] [link] [link], kinek melyik tetszik, ezek egy alapot adnak amit saját ízlés szerint lehet finomítani.
Én a Helyi sötétítést alacsony szintre állítva használom, szerintem így a legjobb. A külön színenkénti beállításokat nem érdemes állítgatni, csak profiknak, megfelelő tesztprogramokkal és képekkel.
A Tru Motion-t is saját ízlés szerint kellene. Elég sok idő kell mire valaki normálisan, minden profilra beállítja.alisck A két típust, csak egymás mellett, és ugyanolyan forrásról, és hajszálra ugyanazon beállításokkal lehetne összehasonlítani, egyébként semmi értelme.Én 99%-ig biztos vagyok hogy így nem lenne megkülönböztethető a két tévé.
TaylorPro, Én simán elhoznám a 731-et, azzal az árnyalatnyi színeltéréssel. Aztán meg mi lesz, ha nem kapnak a másikból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SSD kibeszélő
- Vicces képek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nintendo Switch 2
- RoboCop: Rogue City teszt
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- 20+ eredeti film Bluray lemezen eladó
- Helix DSP Mini Mk2 Made in Germany! Rendkívül jó hang! DSP/6 csat. hangváltó! Burr-Brown D/A és A/D!
- ÚJ táp kábel 2 méter hosszú 220V hifi cd dvd erősítő fiio sony denon marantz fiio dac
- ÚJ XLR sztereo interconnect 0,5 méter kábel hifi cd dvd erősítő fiio sony denon marantz
- Cambridge Audio Interconnect RCA-párok: Atlantic/Arctic/Pacific. Méretük: 88-93cm között. 5 pár van!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest