Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BendeHuz
csendes tag
Faceliftes magic control téma. Jobban tetszik a geometriaja mint a réginek, de vannak negatívumai: zongoralakkos burkolat csúszhat.. A markolat maga a fedele az elemeknek, tehát van benne játék, mocorog nekem, recseg is néha a kialakitastól a kezemben - távrevsegő :) így hiába igényes, nincs meg a prémium érzet, mint amit kínál látványra. Mivel ezek itthon néha pattannak is a földön, rendeltem rá az öbölből valami szilikon tokot. Szép színes kotont választottam hátha még tovább pimpel is rajta, de lehet atestem a ló túloldalára.. Még szokom a látványt, de jobb, biztosabb lett a fogása, a hátlap mocorgása is csillapodott. Az egyszeműt nem védi meg eseskor a becsapódástól, de semminél többet véd. Mindenféle színben van.. Még nem olvastam erről itt, ezért bátorkodtam megosztani ennek a létezését. Még egy távirányítós bluetooth tapasztalat: eddig 2 firmware frissítés után találkoztam a jelenséggel hogy a tv levalasztja a bluetooth audiot és olyankor a magic control pointerje is megszűnik létezni. A TV hosszabb kikapcsolása vagy kikapcs és 220-ból ki+vissza oldotta meg. Sajnos nem találtam még meg a reboot opciót webos menüben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest