- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
Chrome -ot használok és az is gondolkodik azért.
(#8997) Krisz79
Persze, hogy érdemes cserélni.Ég és föld a különbség.
BF3 low grafikán teljesen élvezhető, GW2 is játszható, de azért nem ártana még egy kis kraft. WoW és D3 tökéletesen fut.
Jelenleg teljesen elégedett vagyok.Még 4GB RAM és tökély arra amire én használom.
-
Krisz79
őstag
-
-
Krisz79
őstag
Itt is feltenném a kérdésem.
Lenov G500 notimba - Radeon 8570m Vga található.
Win7 64bit.
Sajnos a gyári driver cd-n levő vga telepitővel hibát ir ki menet közbe, aztán megáll.
Több drivert próbáltam már,lehet driver összeakadás is a háttérbe? Ezt mivel lehet leszedni a c:-ről?
Valaki járt már igy? Milyen megoldás segitett? -
AMD Power
titán
Biztos velem van a baj de ez a laptop ami nekem van! 1x imádom!
-
Huroq
senior tag
Nálam is ez volt a gond. Nekem is kilógott az asztal egy kicsit.
Be lehet ezt állítani ha minden igaz itt.
Képernyőfelbontás->Speciális beállítások->Intel grafikus és multimédia vezérlőpult
Most nincs rádugva a TV-re a laptop, de elvileg két csúszkán lehet állítani százalékosan a megjelenítést. -
-
Mardel
őstag
válasz
DonMaster #8979 üzenetére
Koszi, majd otthon megnezem.
Az mitol van, hogy digitalis tv megjelenitore valtok a ”beepitett kijelzo”-rol, majd felbontast felveszem 1920x1080-ra (tv felbontasa), akkor a windows asztal szele, meg a talca 80%-a nem latszik a TV-n?
Mintha a tv felbontasa lenne kisebb, bar 1080p-kent vettuk. -
DonMaster
addikt
szia
probáld másik lejátszoval pl vlc vel és annak ad a maximális teljesitményt , a fedlapos dologra meg 1 tipem van
nyomd meg az f10helyén lévö funkcio gombot és ott csak kivetitü legyen akkor elvileg nem használja a monitort és a fedlapos dolog benyomva akkor kell menjen szagatás nélkül külsö kivetitön. probáld meg , nekem jelenleg nem megy a válto mert lefrisitette a drivert az amd auton és azota sehogy sem indul el , ajánlot nem frisiteni automatán a driverét és a programot sem . a még megy -
fravik
tag
válasz
McSzaby #8975 üzenetére
Szia,
le lehet szedni az elejét... nekem a Z500-asnál elég íves a dolog, így egy sima takaró nem lett volna túl szép látvány...
A nyitja, hogy kiveszed az ODD-t, majd egy kis tűvel vagy vékony valamivel kinyitod, akkor már láthatod, hogy hol vannak azok a részek, amik kapaszkodnak, azokat könnyűszerrel le tudod pattintgatni.
Csukva nem ment, próbáltam... eltörni meg nem akartam.Aztán láttam videón, hogy először ki kell nyitni a tálcát...
-
Mardel
őstag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Lenovo G500-ast (i5, HD 8570M dvga).
Most próbáltam a nappaliban lévő hdtv-vel párosítani.Pár kérdésem lenne.
Ha winben az energia beállításoknál megadom, hogy a fedlap lehajtásakor ne végezzen semmit, és lehajtom a noti tetejét HD film nézése közben, akkro a film elkezd szaggatni, gondolm ilyenkor visszaveszi cpu,igp teljesítményét, amitől élvezhetetlen lesz egy 1080p-s film. Ezt hol lehet kikapcsolni?A másik, hogy HD Graphics 4000 mennyire bírja az 1080p-s filmeket? Mert amit próbáltam az néhol beszaggatott (codec: LAV: DXVA Intel Quick Sync).
A másik kérdés, hogy a 8570-es AMD dvga-t hogy lehetne dxva-ra befogni a filmeknél.Találtam valahol (asztalon jobb klikk menüben) egy opciót, ahol be tudom állítani, hogy amd vga-ja melyik programoknál kapcsoljon be, de pl a media player classic (MPC-HC) előtt van egy lakat és oda nemtudom beállítani. Talán a GCN alapokon lévő kártya jobban teljesít videók alatt.
-
DonMaster
addikt
válasz
Krisz79 #8974 üzenetére
szia
amd kártyánál net.4.5 kell hogy menjen váltos rendszer , elenöröizni játékban pl, vagy power gpu progival ha látod a másikat is akkor ott van kb ennyi amit lehet teni elenörizésnél meg eszközkezelöben ha szerepel az amd is az intel alt akkor ott vanoptibay nál igen ha kiveszed az opticait lelehet szedni az elejét és azt rá tenni , van amelyiket speckon kell leszedni de lelehet minde gyiknél amelyikeket lehet optibay-el cserélni azoknál igen
-
McSzaby
őstag
Hello,
Ebben a témában lenne nekem az a kérdésem, hogy ha kiveszem az ODD-t, akkor annak a "takaró részét", az elejét fel tudom rakni ezekre a HDD bay-ekre?
Az én U510-semen ugyanis van egy kisebb ív az oldalában, vagy horpadás, vagy nem is tudom minek mondjam és ráadásul a színe sem sima fekete, szóval nem szeretném, hogy úgy nézzen ki, mint valami ruszki sufni tuningos lada.
-
fravik
tag
válasz
Krisz79 #8972 üzenetére
Szia!
Nagyon egyszerű... az SSD-t minden esetben HDD helyére kell rakni. A HDD-t kiszeded, beteszed a helyére az SSD-t, majd kiszeded az ODD-t, és egy arra alkalmas tartóba/keretbe (Például) szerelve a HDD-t beteszed az ODD helyére.
A CD-meghajtót nem fogod tudni használni, bár biztos lehet ugyanilyen külső tokot is kapni, amivel usb-vel működésre lehet bírni...(szerintem nem árt, ha inkább 120GB-osat veszel és akkor a leggyakrabban futtatott és nagyobb méretű programokat/játékokat is erre rakhatod...
)
-
Krisz79
őstag
Sziasztok!
Lenovo G500 notim van.
Ssd-vásárlásán gondolkodom. (C.: meghajtónak, kb:60Gb-ra gondoltam.) Ezt hova érdemes betenni?
DVD író helyére, vagy a hdd helyére? (Hdd 1Tb,nem szivessen válnék meg tőle.)
Ehhez valami keret is kell?
A DVD írót utána , hogy lehet használni?
K. -
Goatman
aktív tag
Hello!
Van egy G580-as notim, amibe a HDD helyére SSD-t szeretnék és az optikai meghajtó helyére egy tálcás megoldással beépíteném a HDD-t. A kérdésem az, hogy mennyire kell mindehhez megbontani a masinát, illetve milyen viszonyt ápol mindez a garanciával (vannak-e matricák, plombák az utamban stb.).
Üdv.
-
AMD Power
titán
válasz
piRate_nEx #8966 üzenetére
Low grafikán?
-
DonMaster
addikt
mennyi aza több? 5fps mert annyit szerintem nem ér a csempés felület, one key recovery-t tudod futatni rajta win7 tell mert nekem egyedül az nem megy nem tudok mentést létrehozni g500-ason? teszem hozzá az a matrica tisztakáosz ott föleg hogy igy szakad kibontáskor is simán hozzá érhetsz és elszakad nem kell szándékosan hozzá érj , vicc inkább ha matrica tennének az aljára mintrégen egy fehéret ahol ketényilik ha az elszakadt akor volt bontva . nem izgat sehol sem irta hogy nem szebad leszedni vagy ne érj hozzá , ha rajta irta akkor a kinai karaktereket nem értem
-
AMD Power
titán
Far Cry 3 tolta már valaki rajta?
G580 + GF 635?
-
DonMaster
addikt
nem csodálom ,hogy nem találtál inkopatibiláitási hibát mivel 1 program nem megy a one key recovery win7-tel de minden tökéletesen futt emiatt irják only win8-ra semmi egyébb ok nincsen rá, szerintem sem veszi ela garit habár én kibontáskor hozűáértam és nekem 3felé szakadt az a kis matrica
. igy jártam ,
igen nekem is szokatlan az hogy nicnsenek f1-12 gombok , de a kilépés ami az alt+f4 az a sima f4 helyét meg nyomom és csinálja jol kitaláéták a kleghasználatosabbakat hogy hogy kell meg oldani
-
Huroq
senior tag
válasz
Chesterfield #8961 üzenetére
"Novo" gombot a power mellett megnyomod, vagy Fn+F2 billentyű kombináció.
-
Huroq
senior tag
válasz
Chesterfield #8959 üzenetére
Természetesen létezik hozzá Win7 -es driver is. Innen le tudod őket tölteni.
Én nem tapasztaltam inkompatibilitási hibát Win7 -el, de elvileg az ajánlott rendszer a Win8. -
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Bocs az amatőr kérdésért, de háátha munkát spórolok magamnak.
Vettem egy Lenovo G500-at, de a lemezen csak win8 driverek vannak.
Meg se próbáljak win7-et rakni rá? Vagy menni fog a win8 driverekkel? -
Huroq
senior tag
válasz
DonMaster #8957 üzenetére
Természetesen én is úgy gondoltam, hogy ilyen apróbb bővítéseket miért ne lehetne otthon is elvégezni, főleg úgy, hogy előző G580 -asomat is szabad volt szétszedni. Olvastam én is, a leírását, csak azt gondoltam több széria van a G500 -ason belül, és egyiket szabad másikat nem.
Azért lepődtem meg a matricán, mert eddig ilyennel csak a processzor csavarján találkoztam. (Ugye, hogy a cseréje gari vesztést okozzon.) -
DonMaster
addikt
végig olvastama gari papairt semi iylen röl nem ir ,és meg kérdeztem lehet böviteni házilag de ha emiatt romlik el akkor bukod csak a garit az akis matrica meg semmit sem ér szedle nyugodtan de vigyáz mert szakad de nagyon
, tegyük hozzá ha nem lehetne házilag böviteni ram és hdd-t akkor a köteg leirásában miért van neki külön 15oldal hogy hogyan tudod szét szedni és böviteni memoriával meg hdd-vel??? de szervizben a legbiztosabb viszont ott drágább, én is tervezek venni bele még 4gb ramot minimum de lehet hogy 8gb -t veszek még nem tudom de 4gb nem elég semmire sem ha valaki most venne az vegyen egyböl 8gb-osat
-
Huroq
senior tag
válasz
Impressa #8954 üzenetére
Ha ez a bekötési sorrend a laposban, akkor ez a probléma is
Megtaláltam az átalakító leírását.
A kábelnek a bekötési sorrendje más. Bal-Jobb-Mikrofon-Föld.
Mivel földeletlen a konnektor ezért lehet alapzaja a mikrofonnak, mert a földet rögzíti.
Gondoltam nem noname átalakítót veszek, hanem valami márkával rendelkezőt (Delock), de úgy tűnik ez sem épp megfelelő.Már csak tudnom kéne, hogy legközelebb jót veszek -e.
-
Huroq
senior tag
válasz
Impressa #8952 üzenetére
Conexant hangkártya van a gépben. Már szinte az összes beállítható lehetőséget átnéztem, de sajnos nincs jelenleg megoldás. A hangkártya jack csatlakozóján lévő sorrendet sem tudom, bár az átalakítón sem.
Ha nincs más beszerzek egy USB-s hangkártyát.Köszönöm még egyszer.
-
Impressa
őstag
Ezt találtam neked, itt lehet a hiba, a bekötési sorrend más. Másra nem tudok gondolni most hirtelen. Esetleg a realtek programban lehet beállításokat eszközölni a mikrofonnal kapcsolatosan.
-
Impressa
őstag
válasz
ngabor2 #8948 üzenetére
Szia!
Az ODD cserélhető benne HDD-re, vagy akár SSD-re is, de akkumulátort nem tudsz a helyére tenni.
Viszont már ennél a szériánál kezdték el, amit erikviking fórumtárs is említett, a matrica sérülése, eltávolítása garancia vesztéssel jár. Ezzel szeretnék "ösztönözni" az usert, hogy csak a szervizben végeztesse el a gép bővítését, ami valljuk be, nem egy korrekt hozzáállás részükről.erikviking Szia! biztos, hogy bekötési problémád van. Tudsz lőni képet a jack-kombo csatiról, és az elosztóról is? THX
-
Huroq
senior tag
válasz
ngabor2 #8948 üzenetére
Üdv!
G500 -as notim van. Kicserélni ki lehet, de az én példányomnál a csavaron ott csücsül egy Lenovo matrica, gondolom azt eltávolítom ugrik a garancia.
Más:
A jack combo csatlakozóhoz vettem elosztót. (Mikrofonra és fejhallgatóra bontja szét.)
Ha bedugom a fülest is és a mikrofont is, akkor csak az egyik füles szól, de ha simán dugom be akkor tökéletesen működik. Esetleg valakinek ötlet ezt hogy lehetne megoldani? -
ngabor2
nagyúr
szemezgetek egy lenovo ideapad G500 notival. azt már sikerült kiderítenem, hogy nincs benne msata csatlakozó. viszont arra nem találok infót, hogy az optikai meghajtót második merevlemezre, vagy akkumulátorra ki lehet-e cserélni. valaki tud erről infót?
-
Bohus
aktív tag
Lenovo 3000 V100-ra a minap tettem fel 32-bites Win 8.1 op.rendszert. Az eszközkezelőben mindössze három sárga felkiáltójel csúfoskodott, a többi eszközhöz alapból megvolt a driver a telepítő médián. Ez a három driver - illetve mint kiderült csak kettő - elég sok fejfájást okozott, a Bison 1.3M vebkamhoz több fórumon is olvastam, hogy egyszerűen nincs driver Win7-8 alá.
Nem adtam fel, és szerencsére ennek meg is lett az eredménye, aki hasonló cipőben jár ezzel a driverrel próbálkozhat, nálam működik. A másik gonosztevő a beépített Ricoh SD kártyaolvasó volt ehhez itt a driver, nekem két ismeretlen eszköznél is ennek a drivernek a kicsomagolt állományára kellett utalnom és megoldódott a probléma.
Remélem más 3000-es sorozatú gépnél is beválnak ezek a driverek. -
piRate_nEx
aktív tag
válasz
#57919488 #8945 üzenetére
Én lassan egy éve gyűröm:
- A space elkezdett kicsit kifényesedni. Na most, ezelőtt nem volt laptopom, de úgy gondolom közel sem annyira vészes, mint akármelyik másiknál.
- Ismerősöm pár hónapja vette a G580AH-ját, azt vettem észre, hogy azok a billentyűk még nincsenek betörve, az enyém kicsit jobbra-balra-fel-le mozog, kicsit instabil, főleg a WASD, de ismét, egyáltalán nem vészes. -
törölt tag
Amugy a Lenovo billentyuzetek mennyire birjak hosszutavon? Gondolok itt pl. jatekra
-
DonMaster
addikt
sziasztok
lenovo g500 van és nem tudom möködésre birni a one key recovery-t win7-tel semmi nem tudok vissza álitási pontot csinálni vele és igy használhatalan a OKR , valakinek ahsonlo avgy ötlet hogy lehetne használatra birni? amugy azt irhja hoyg nem megy a rendszerrel egy win7 pro n 64bit van fetn -
McSzaby
őstag
Konkrétan erre nem találtam SEMMIT. Tehát erre a laptopra, ezzel a kombóval semennyire, de még Lenovo feat. ez az Intel még úgy se nagyon... Broadcom és Atherosra találtam ugyan, de intelre semmit. Vagy nagoyn szereti az intelt és nem lesz gond, vagy nem...
Thinkpadekben ment rendesen...
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Nos, régebben már szó volt róla, hogy vajon támogatott-e az ac szabvány az U510-s laposokban, most vettem a bátorságot és megkockáztattam nem kevés pénzt miután megrendeltem egy ilyen kis adaptert a gépembe.
Szerintetek nagyon rosszul tettem és ha nem működik lesz rá vevő MO.-n? Illetve ha nem működne valamiért, tudok valamit tenni azért, hogy menjen? (BIOS buzizás kizárva.)
-
myke01
senior tag
-
Moser86
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Z580-at [3rd i5/750GB/8GB RAM/630M], most ugy alakult hogy eladnam/cserelnem.
Vagyis nem tudom mennyit erhet illetve megerne-e lecserelni egy Z510-re [4th i5/1TB/8GB/740M]?
koszonom valaszokat
-
törölt tag
Nalam nem ismerte fel a kis rohadek a wifi-t
Neztem neten videot es a Win 8 bug-ra talatam amit azota nem javitottak kikezileg kell allitgatni a dolgokat mint XP-s idokben
Na, itt z500-on meg a hang szakad allandoan 8.1 alatt. Hat en mar baromi lusta vagyok ujra tenni ez miatt. Majd jon hozza frissites valamikor... 2020 xD
Probalj ra azert arra a hibajavitasra hatha er valamit -
bencus3
tag
Sziasztok
tudna valaki linkelni egy bios frissítést eredeti linket? ideapad z580-hoz?
Lehet én vagyok a láma de a gyári oldalukon nem találom...
köszi -
törölt tag
Mi a gond a wifi-vel?
Halozati es megosztasi kozpontban a hibaelharitast probaltad mert azzal nekem is volt gondom elso hasznalat alkalmaval.
Jah, amugy imadom ezt a kis gepet. Teljesen premium kategoria a szememben az anyaghasznalattol kezdve a gombok minden, a hangzas is szuper a legtobb laptophoz kepest -
sch_a
addikt
válasz
#57919488 #8927 üzenetére
Meg kell várni, amíg a Lenovo ad ki új drivereket. A szakadozó hangot nem vettem észre, de a Dolby Advanced Audio hiánya miatt nagyon sokat veszítenek a beépített hangszórók a minőségükből. Pedig amúgy meglepően használhatóan szólnak, sokat is használom. Igazából a wifi a legnagyobb gond még mindig, nincs is kedvem kísérletezni most vele.
-
p_zsolt
tag
Sziasztok,
használ valaki G505-ös laptopot Windows 7-es oprendszerrel. A honlapról nem nagyon lehet drivereket letölteni hozzá.
köszi, Zsolt
-
törölt tag
8.1 ota vannak fagyasok es ha jack is ki van huzva akkor meg szakadozik a hang. Kerulendo szvsz ez a frissites.
-
Dosi
tag
De igen lassab mint egy SSD viszont ez a hibrid mód gyorsít a HDD-n
gyakorlatban ez gyorsítja mivel azok a fájlok kerülnek rá amelyeket sűrűn használod (: egy nomál 7200rpm-es HDD és egy SSD között van (: -
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Lenovo IdeaPad G500 - 59-390064 ([link]) vásárlását tervezem. Mit kell tudni erről a gépről? Mik az esetleges típushibák? A billentyűzete ugye magyar kiosztású?
Az SSD-je csak 8 Gb-os, ezt miként lehet használni? A Windowsnak 8 Gb nem elég... Esetleg lehet nagyobbra cserélni? -
Dosi
tag
Bocsi a dupla hszért
mivel nem találtam ilyen topicot, ha valaki megtalálja rá a megoldást, akkor tudok csinálni egy leírást ha valakinek szüksége lenne a jövőben rá
-
Dosi
tag
Sziasztok!
Van egy adott egy Lenovo Ideapad 17,3'' HD+ LED G710 - 59-390399 típusú noti/lapos
Mivel FreeDos-szal kaptam és szeretnék rá fejlettebb operációs rendszert Win7 Ult/Win8(.1) Pro 64bitet ami nem is gond. De láttam van rajta egy "Recovery"gomb ami ugye az operációs rendszert állítja(állítaná) vissza a gyári állapotra mintha win7/win8-al kaptam volna. Egy apró tanácsadásra lenne szükségem hogyan lehet megcsinálni hogy az gomb ne csak mutatóba legyen ott.Előre is köszönöm és pirospötty aki tud benne segíteni
-
Impressa
őstag
Durva, de már nem lepődők meg rajta, hogy hirtelen komolyabb baja lett a gépednek. Kihasználják az emberek bizalmát, jóhiszeműségét sajnos. Ezidáig nem tudok olyan fórumtársról, akinek ne lett volna karcos, vagy komolyabb sérülése a gépén, a szervizbe érkezést követően, az elmondásuk alapján. Többeknek volt hasonló tapasztalatuk itt a fórumon, köztük nekem is. Én azt mondom neked, hogy ugorj át ebbe a topikba, mert szerintem tudnak segíteni neked. Nekem, mikor elvitték a gépemet, fotókat, és videót készítettem a gépemről, de a szerviz után úgy jött vissza, hogy karcos a gépem. ******* ez a sípolós rész volt.
-
mimike
tag
Sziasztok!
Van egy fél éves lenovo ideapadom, ami pár hete kiírta, hogy valami hiba van a vincseszterrel. Lementegettem róla mindent, majd hívtam a szervizet, online letesztelték a merevlemezt, majd jöttek is érte másnap. Neten szépen lehetett követni épp merre jár a gép, aztán mikor már egy hete ugyanott volt felhívtam őket hogy mégis mi van, mert nekem munkaeszköz és már nagyon kéne, akkor azt mondták, hogy ez nem garanciális hiba. Szerintük leejtettem a gépet, látszik az lcd-n is, meg van repedve, valami kábel is elszakadtés a leejtés miatt hibásodott meg, fizessek 45e ft-ot és megjavítják. Hát majdnem kiesett a telefon a kezemből, először szóhoz se jutottam, azt hittem más gépről beszélnek. Mikor elvitték a vincseszteren kívül semmi baja nem volt! A futárnak is úgy adtam oda, hogy jobban be volt csomagolva, mint ahogy átvettem a boltban, dupla doboz, hungarocell, fóliák...
A call centeres meg mintha nem is értette volna mit mondok, csak ugyanazt hajtogatta 10 percen keresztül, hogy nem garanciális, fizessek. Megmondtam neki, hogy azonnal csomagolják össze a gépet és küldjék vissza.
NA most ilyenkor mi van? Tuti nem ejtettem le a gépet, még a házból se vittem ki és most rámfogják, hogy én tettem tönkre? Mégis milyen szerviz az ilyen? Mit lehet ilyenkor tenni?
Ha ezt tudom előre, akkor kicserélem magamnak, és nem várok 2 hetet a semmire. De nagyon bosszant a dolog, nem azért vettem garanciás gépet, hogy még én fizessek a javításért. Ja és arra is kíváncsi lennék, hogy mégis mikor akartak szólni, ha nem hívom fel őket. -
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Nem tudtok valami ügyfélszolgálatos e-mail címet a Lenovo Ideapad részhez, amiben megkérdezhetném, hogy esetleg a laptopomban működni fog-e egy bizonyos wifi adapter ha belerakom? Nem szeretnék kapufára rendelni külföldről 10-12 ezerért...
-
-
Krisz79
őstag
Kedves Fórumtársak!
Lenovo G500 notim van.
Biosba szeretném ha a Hdd helyett a Dvd meghajtó kerülne előre.
Hogy tudom felcserélni a kettőt?
Köszönöm. -
Impressa
őstag
Core i5 + GT 635M ? Ha 2 DB VGA van a gépedben, akkor még azt tudom elképzelni, hogy a dedikáltról átvált integrált GPU-ra automatikusan. Ez kiküszöbölhető, ha a Nvidia vezérlőpultjában átállítjátok az alapbeállításokat, azaz csak a GT 635-ös legyen használatban. Esetleg HWinfo64-el is tudjátok ellenőrizni, hogy akkuról használva a processzor turbó frekije ilyenkor működik-e vagy nem. Több ötleten ezeken kívül nincs már.
-
lood55
tag
válasz
Impressa #8908 üzenetére
Hali!
Megnéztük az összes beállítást mind Nvidia vezérlőpultban, mind a windows vezérlőpultjában. Ahol lehetett maximális teljesítményt állítottunk be, és kikapcsoltunk mindenféle energiagazdálkodást. Ennek ellenére a helyzet változatlan. Ahogy lehúzzuk a töltőről a gépet, a játékok belassulnak. Esetleg valami más lehetőség?
-
Impressa
őstag
Szia!
Windowsban kellene megnéznetek az energiaséma beállításait.
Vezérlőpult --> Energiagazdálkodási lehetőségek --> a kiválasztott energiaséma beállításait megnézitek. Azon beleül van még a speciális energiaellátási beállítások, és itt megnézitek, a processzor alapértelmezett beállításait. Itt módosítható a HDD energiagazdálkodása is. -
lood55
tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo G580AH típusú laptopunk. Érdekes hibára lettünk figyelmesek, miszerint ha a gép nem hálózatról megy, akkor bármilyen komolyabb videokártya igényes program (játék) belassul. A probléma csak akkor jelentkezik, ha nincs hálózatra dugva a gép (vagyis ha simán aksiról megy). Ha valaki tud segíteni, hogy milyen beállításra volna szükség és hol lehet átállítani, azt nagyon megköszönném.
-
Krisz79
őstag
A gondom.:
1 inditásnál,hogy kell beállitani az időt,dátumot?
A főképernyőn ez jelenik meg.:
(utolsó sor) Enter new date (mm-dd-[cc]yy): _
Itt megakadtam.
Pl.: a 0-gombra ' ezt gépeli.Aztán a biosba be kell lépni a boot sorrendet beállitani?
Vagy mehet be a windows cd,aztán telepités...? -
almos94
aktív tag
BF4-et valaki próbálta már Z500-zal? Tervezem a megvételét, de csak ha multi elfut tűrhetően rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 10C CPU - 24C GPU - 64 GB RAM - Garancia - ÁFÁ-s
- Apple MacBook Pro 14" M4 Pro / 24GB / 512GB SSD / 34Hó Garancia! 2 ciklus / Beszámítás
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Acer Aspire E15 Laptop
- Bontatlan Lenovo Thinkpad x13 gen 2 Ryzen 5 pro 5650U 16GB RAM 256 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest