- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Fedora Linux
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bittorrent topik
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
válasz
zazenke #4680 üzenetére
Ez nem tudom, hogy a márkához kötődik-e vagy a magyar oldalhoz, de hamis információval próbálja magát eladni. Azt állítja: „kiszűri az ultra finom részecskéket 14,6 nm-ig: messze meghaladva ezzel a hagyományos HEPA szűrőket, amelyek max 0,3 mikron méretig szűrnek;” Ez egyáltalán nem igaz. Kisebb és nagyobb részecskéket is szűr a HEPA. A szűrő minőségét azért 0,3 mikronnál nézik (kerekítve), mert ott a leggyengébb a szűrési hatékonyság. A kisebb és nagyobb szemcséket is effektívebben szűri.
Az ózon témához meg. Ha jól tudom a WHO limit az ózonra 0,1 mg/m3. Az oldalukon lévő teszteredmény szerint az ő gépük 0,093-at generál. Azért az elég közel van. Nyilván nem fog megölni, de én biztos nem hoznék haza ilyen gépet főleg úgy, hogy tudja ugyan ezt a HEPA is, annyi, hogy a szűrő fogja fel nem pedig „hatástalanítja”. De ha tévedek is, akkor is ha valami tuti nem generál ózont és megoldja a problémát, akkor miért kockáztassak?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest