- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
RapaNui1 #84569 üzenetére
Köszönöm én is az összehasonlítást és a véleményedet, megerősített benne, hogy mégsem akarom annyira ezt a Mercedest.
@Crus: Az a legnagyobb gáz, hogy ráfogják, hogy azért nem megy a mozi, mert a Covid után nem szivárogtak vissza az emberek...Én is úgy látom, hogy azért nem adok ki 6-7e Forintot (jegyár+nachoskóla), hogy valami nézhetetlen filmet nézzek, f*shomály minőségben. Ember sincs már nagyon a nézőtéren, pedig volt egy feelingje, amikor szombaton este beültünk a haverokkal nézni valamit és legalább 3/4-ig telített volt a terem. Azt meg inkább hagyjuk is, hogy milyen lett az átlag mozinéző.....folyamatos a szövegelés, ki-be járkálás, zizegés, csörgés....tisztelet a kivételnek. Az is betette a kaput, hogy szinte egyidőben jönnek élvezhető minőségben a friss filmek virágboltba, streamingre. Ilyen régen nem volt. Olyan nagy blockbuster-ek sincsenek már, amikkel nagy tömegeket lehetne mozgatni, nagybetűs filmeket kellene készítenie Hollywoodnak, nem ezeréves filmeket megbecsteleníteni mindenféle remake-ekkel
Vettem én is egy 55"-ös C1-et, a "lényeg" ott van BD-n/4K BD-n.
Ez is egyébként vicces, sokan úgy néznek rám, mikor megemlítem, hogy gyűjtöm a BD-ket/Steelbook-okat, mintha az űrből jöttem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest