- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Windows 11
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Fedora Linux
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
-
IT café
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Mozaart #45694 üzenetére
Nekem volt egy ismerősöm de felmondott. Szóval utána érdeklődtem hogyan megy ez. A félreértések elkerülése végett, ő azt mondta, hogy kb 30-50 % kedvezménnyel vásárolhatnak, attól függően, hogy milyen új a készlet. Az újabbakat csak 30 míg a régebbiekhez akár 50% kedvezménnyel is elhozhatják de havonta van egy limit. Most pontosan nem emlékszem de kb 20-40.000ft között volt a limit, ami annyit jelentett ha mondjuk egy D11 CAT dózert elhozott akkor abban a hónapban már elköltötte a keretét és mást nem vásárolhatott, de ha mondjuk elhozott 4db bonsait darabját 10k akkor azt elvihette mert belefért a keretbe. Elmondta hogy gépbeállítóként dolgozott 12 órás műszakban és néha még az ebédjét sem tudta megenni szóval szerinte mindenki azt hiszi hogy az egy álommuna de szerinte nem volt az ezért is hagyta ott. Én csak azt tudom elmondani amit nekem mondott, hogy ebből mi az igazság nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Symino Best Seller Gamer széke! Grafitszürke VAGY Fekete színben, bontatlan új!
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest