- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz
Janaboy #18128 üzenetére
Igen, nekem is nagyon bejött az, de akinek mondjuk nincs rá lehetősége, hogy úgy helyezze el, annak ez alternatíva lehet. Én is valahogy falra rakva tervezem elhelyezni. De ezekkel még mindig van egy kis problémám, márpedig a por. Ezt azért nem olyan egyszerű porolni. Láttam egy videót ahogy berakják a boltban a vitrinbe, és azért estek le róla darabok viszonylag könnyen. Szóval a morzsaporszívót lehet, hogy nem komálná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest