Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
toronyhaz
aktív tag
Nem értem hogy egy ilyen kaliberű játékot miért nem lehet még PS4-re kiadni... Pont a gyerekjátékoknak kellene crossgen címnek lenni mivel óriási a piaca a PS4-nek még. Főleg egy ilyen játéknak. Na mindegy. Emiatt sem lesz itthon PS5. De még Pro sem
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz Lacielvtárs #2 üzenetére
Ha mindent ki szeretnél maxolni benne akkor azért sokáig le tud kötni, na meg szerintem a Lego játékok verhetetlenek az osztott képernyős játékok közül.
Családdal és barátokkal jó szórakozás ha van egy plusz kontroller a konzolhoz. -
válasz Sirandrish #3 üzenetére
értem, köszönöm a válaszod, eddig nem voltam oda az ilyen típusú játékokért, de Aloy világa az más, azt imádtam minden percében
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Sirandrish
legenda
válasz Lacielvtárs #2 üzenetére
Nem tudom mennyire lesz Horizon és mennyire LEGO, de a LEGO játékokra azért általában jellemző egy 15-20 óra, a Horizonra meg a 40+, szóval én valahol a kettő közé lőném be..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz HELLAFLUSH #1 üzenetére
én is, mennyire szoktak ezek a gémek hosszúak lenni?
látom előrendelésben 26 e és 30 e az áravagy ez is olyan teljes értékű game mint a többi csak lego világban? még soha nem próbáltam ilyen típusú játékot
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
HELLAFLUSH
őstag
Hát erre nagyon kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Gaming notebook topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- Steam topic