- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Asustor NAS
- Az EU felelősségre vonja a Temut és a Sheint a veszélyes termékek miatt
- Windows 10
- Rendszergazda topic
- Proxmox VE
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Leépítésre készül az európai chipgyártó
Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
25854-re valaki?
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Tudja valaki, hogy egy 32LD550 LG tv-n hogyan lehet belépni a service menübe? Van itt leírás róla egy bizonyos távirányítóval, de olyan fajta távkapcsolót nem találok már....
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Más topicot nem találtam, ezért ide teszem fel a kérdésemet.
Vennék egy smart tv-t, de nem tudom, hogy mekkora internetkapcsolat kell a zökkenőmentes internetezéshez.
Jelenleg 5M ADSL van.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
#9404-re esetleg valaki?
-
Ace Ventura
addikt
#9404-re valaki?
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Van egy LG 32LD550 televízióm.Tudna valaki korrekt színbeállításokkal szolgálni?Esetleg kalibrálni?
Az én szemem nem az igazi, csak annyit látok, hogy sötét, vagy világos, harsány, vagy tompaÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
No megvettem a LG 32LD550-et.
A színeivel nem vagyok kibékülve.Kellene valami normális színprofil.Tud valaki esetleg linket?
Mellette volt egy Samu 530-as és 1 árban voltak.A 100Hz miatt vettem meg, pedig a samu képe talán szebb volt.A színei élénkebbek voltak.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Vacak analóg kábel tv adás, majd később egy inviteles IP tv-hez megéri egy full HD tv, vagy inkább csak a HD ready-t válasszam?Vagy ha full HD, akkor 100Hz?
3 lehetőség an ami bent maradt.
LG LD320
LG LD450
LG LD550
Valaki adjon értelmes választ, mert holnap reggel megyek megvenniÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Értem.Nekem mint átlag laikus felhasználónak akinek nem igazán van a szeme kihegyezve erre megéri a 20K többletköltség?Gyakorlati előnyét kéne látnom, de nem hiszem, hogy észreveszem a különbséget, még ha a szemem előtt van a 2 kép akkor sem.
-
Ace Ventura
addikt
-
Ace Ventura
addikt
Jah, és megéri a 100hz-es a +20K-t?Tv nézésre használnám inviteles IP tv-vel, valamint majd később gépre, és xbox menne rá.
-
Ace Ventura
addikt
Igen van már, jó árak vannak.
Scannelni nem tudok, de írok párat neked, amik benne vannak.
LG 32LD550 129900
LG 32LD450 109990
LG 32LD320 89990
Samsung csak monitor van most akcióban.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
2 választásom marad, mert auchanban jó akciók lesznek péntektől, és van kamatmentes hitel is.
LG LD450, vagy LD550? 50, vagy 100hz?Megéri a +20K-t a 100hz?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Én is e 2 modell közül választanék, ha valaki érdemi infóval szolgálna.7végén megnéztem őket küllemre.a 420-as szebb pofára, viszont mindkettőn szutyok analóg adás volt, és ott a 450 klasszisokkal szebb képet produkált.
-
Ace Ventura
addikt
LG 32LD450, és 32LD420 között vacillálok.Mi a különbség a 2 tv között?
A 420-ast most meg tudnám venni kamatmentes hitelre, da ha a 450 jobb, akkor azt venném később
Mit javasoltok?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Valami pontos típust mondhatnál
Vagy esetleg, hogy mit érdemes nézni?HD ready, vagy full HD amit érdemes nézni?
Pár évig biztosan megtartanám......[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
LCD tv-t vennék.Nincs nagy keretem rá.Max 110-120K 32" os kellene mindenképpen egy Inviteles IP tv előfizetéshez.
Mit ajánlotok?
Thomson 32FR5234 akciós most Auchanba 88K.Érdemes megvenni?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nyaralás topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gitáros topic
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest