- Facebook és Messenger
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- Synology NAS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
SSwift2
tag
Én úgy tudom, hogy ez a 3 nap cseregarancia akkor is él, ha azért viszed vissza a tévét, mert nem tetszik, de erre nem vennék mérget.
Viszont 1 pixelhibát is köteles cserélni a bolt ha az 3 napon belül van. Nekem LG van és egy nagyáruházbam vettem, közölték a garijegy érvényesítésekor, hogy ha bármi probléma van vele vigyem vissza. Volt is 3 pixelhibám, másnap visszavittem. A műszaki osztályon megmutattam és szó nélkül cserélték, függetlenül attól, hogy az LG 4 pixelhibát még elfogadhatónak tart. Az új TV pixelhibamentes volt 5 napig, utána lett egy, de ezt már nem vihettem vissza, nem is igazán érdekel, mert nem látni. -
SSwift2
tag
válasz #75912448 #8008 üzenetére
Ez tényleg így van, ahogy mondod. Engem sem érdekelt ez a panel dolog, de mióta kiderült, hogy MVA van benne kissé bosszant a dolog. Utána bementem egy áruházba, ki volt téve 4 db 42LE5300 és mindegyikben MVA panel volt. Nem tudom miért nem IPS-t tesznek bele.
Egyébként meg vagyok vele elégedve, nekem nem lötyög a panel benne, korrektül össze van rakva, semmi nagyobb hibát nem vettem észre. A feketéje jó és fullHD filmeknél marha jó a képe. Bevilágítás van valamennyi, de nem vészes. Egyedül az zavar, hogy ha nagyon oldalról nézem, akkor kékül. Összeségében nem bántam meg a vételt.
Igazából soha nem akartam LG-t, de előtte volt egy Samsungom ami 3 év után bemondta az unalmast és 97e lett volna a javítása. Na mondom akkor Samsungot mégegyszer nem veszek. Philips 5405-ös szériát és LG-t nézegettem még, és mivel nincs médialejátszóm fontos volt, hogy sokmindet lejátszon. Kipróbáltam filmekkel, a Philips szinte semmit nem játszott az LG viszont sokmindent. Na meg az 5 év gari is az LG mellett szólt, így ő lett a befutó. Ennek ellenére nem biztos, hogy mégegyszer ezt venném. -
SSwift2
tag
válasz #75912448 #8005 üzenetére
Mármint melyik kettőhöz volt szerencséd?
Engem az bosszant, hogy az LE5300 szériának nagy részét MVA panellal szállítják, holott hírdetik, hogy IPS. Enyém is MVA-s, csak sajna ez vétel után derül ki. Bár így is meg vagyok a tévével elégedve, jobban tetszik a képe, mint a samsungoknak, de akkor azt kapja már az ember amiért fizet.
Sonyt meg soha nem vennék semmiből -
SSwift2
tag
válasz Dj Sügi #7994 üzenetére
Van panel lutri az LG-nél is, nekem LG 42LE5300 van, amit IPS panellel hírdetnek, de mégis MVA van benne. A 42LD550 nem egy felső kategóriás tévé, szerintem ebben is MVA panel lesz, a 650 és 750 típusokba elképzelhető, hogy már beleteszik az IPS-t, bár nem tudom, hogy ezt a típust is érinti-e a panel lutri. Google a barátod keress rá
A hátulján ha a product code negyedik betűje D akkor MVA ha pedig W akkor elvileg IPS panel van benne, de ere nem vennék mérget. -
SSwift2
tag
Nem mondtam, hogy nem jó a Sony csak azt, hogy nem ajánlom.
Speciál nekem nem tetszik, hogy kisebb tudású nem jobb minőségű termékeket próbál eladni drágábban, mint a konkurencia, de ez legyen az én problémám, így nem kívánok erről vitát nyitni.
Nem volt sonym és nem is lesz soha semmiből, csupán az ismerősi körbe ment tönkre pár sony termék.BBéci: Te pedig légyszi indokold már meg, hogy miért nem ajánlod az elgét, mert senkinek nem ajánlod, viszont indoklást még nem olvastam.
-
SSwift2
tag
válasz hoffman_ #7231 üzenetére
Az LD750 másban is különbözik az 550-nél. A 750-es DLNA képes és Internet TV-t is tudja, valamint 200 Hz-es és a panel is jobb benne. Talán egy picit a Samsung 650 szériánál is jobb. Én azt javaslom, ha van rá lehetőséged menj el egy MM-ba vigyél filmeket és nézd meg melyiknek tetszik a képe. Én is így tettem és nem bántam meg.
Épp egy LD550-es tévét is próbáltam saját filmmel, nekem tetszett a képe és azt vettem volna, ha a ledesre nem adtak volna 5 év garit, így hát ledes lett. -
SSwift2
tag
válasz daniel2121 #7127 üzenetére
Én meg nem értem valaki miért beszél ilyen hülyeséget...
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- PHILIPS 55PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- SAMSUNG (QE75QN85D) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- Samsung Harman Kardon HW-Q90R 7.1.4 csatornás Soundbar Valós Dolby Atmos hangprojektor
- SAMSUNG (QE65S85DAT) 165CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest