Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz nightshadow #16278 üzenetére
Köszi!
..közben rájöttem h youtube-n is elérhető jó pár.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Hi!
Minél jobb minőségű, full hd demo (pár perces) videót honnan tudok letölteni?
Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
..sajnos azt kell mondjam, h a Samu D5000 - legalábbis 32"-ban - nagyon tükröződik vilagosban. Kar érte, mert ettől függetlenül egyben van.
-
runner 125
nagyúr
válasz Puma K #16211 üzenetére
Igen, kb ezeket nézd meg. De műszaki cikket - meg ha hasznalt is, érdemes garival venni. Notit szerintem vigyel, illetve egy pendrive-ot, ha van rajta USB. LG tipushibakrol én nem tudok, elégedetten használok több mint 2 éve szinte mindenre egy 47"-osat én is.
-
runner 125
nagyúr
válasz deadlift245 #16188 üzenetére
Anyuéknál a 32"-os D5000-is tükröz kicsit.
..nekem 47-es sima LG-m van, teljesen matt, ezen semmi.
Sajnos kompromisszumot kötsz, vagy veszel másikat."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Dictator^ #16184 üzenetére
..a héten voltam MM-ban, néztem több Sony-t is, de szerintem egyik sem volt észrevehetően jobb a többinél, viszont az áruk drágább volt.
3 év (némelyikre talán 5 is van) gari miatt a Samsung szerintem az egyik legjobb választás.
-
runner 125
nagyúr
"USB hosszabító? Milyen minőségen ronthat? "
"A 2.5"-s vinyó érzékeny lehet az USB kábelre, abból minél rövidebb annál jobb, sajnos
És gyakran előfordul, hogy a gyári kábelen kívül mást használva nem működik stabilan.
De nekem most szerencsém volt. Azthiszem a fényképezőgéphez adtak olyan hosszabb USB kábelt, amivel a kis vinyó is probléma nélkül működik a tévébe dugva."Csak én érzem az ellentmondást?!
Pont ilyen infók miatt kérdeztem. Gyanítottam én is, h érdemes minél rövidebbel próbálkozni, de 1,5m alatt elvétve találni, pedig nekem gyakorlatilag egy 30cm-es is elég lenne.
Ok, köszi.
Szétnézek, talán találok occsóba 2-t, mert akkor magamnak is vennék egyet.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #16134 üzenetére
..bocs a dupláért, csak most ugrott be;
USB hosszabbító kábellel gondoltam megtoldani az usb csatiját a TV-nek. Minőségen ronthat egy ilyen művelet? Sajnos balról, jobbról, felülről is korlátolva vagyunk, így a legkényelmesebb egy ilyen kilógathatós hosszabbító volna.
Érdemes aranyozottat venni, vagy megteszi egy sima 500ft-os hosszabbító is?Köszönöm.
-
runner 125
nagyúr
Megmondom őszintén meg sem jegyeztem a pontos típust, valamilyen K szériás LG volt. Szintúgy 32"-os méretben, de sima LCD technológiás. 100k volt az is.
A Samsung természetesebb színe, vékonyabb kávája meggyőzött. Noh és édesanyámék nem high tech felhasználók, egy 50cm-es CRT után ez is megváltás.
-
runner 125
nagyúr
Noh, ma végül megvettem a 32"-os D5000-es Samut.
MM-ban is 100k volt, viszont valamiért nagyon azt akarták az eladó, h ne azt vigyem el. Olyannyira, h egy megtört analóg kábeltv vezeték volt beledugva mindvégig, amivel piszok zajos és szar volt a kép.
Kicseréltem a mellett álló sima LCD LG-vel, és lám, eltűnt a zajosság. Az eladó meg úgy tűnt, h zavarban érezte magát. - Az okát leszrom, úgyhogy megvettem végül.
SD adás egész korrekt rajta, bár szerintem még némi hangolást kíván a történet.
-
runner 125
nagyúr
válasz bigdady #16115 üzenetére
Ok, értem én, de nyilván más a megvilágítása, ezért nálam, mint egyszerű tv-snél LCD és LED-ként nevezem meg.
GLOCK34
Értem, köszönöm a tippeket!
Tényleg az lesz a vége, h valamelyik nap beugrom a MM-ba, aztán megnézek egy két típust. Talán össze tudom hasonlítani őket.
Egyébként lemértem a helyet, éppenhogy, de még beférne egy LED technológiás 37"-os Samsung D5000 is.
Így akár még ez is szóba jöhet."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Értem, köszi.
..abból gyanítom már nem férünk bele a 100k-ba. Noh, max 120k-ig elmegyek, de fölé már nem.
Kissé kapkodtam az előbb, nyilván lejön mindenkinek, de ugye a Samsung elvileg egy LED TV, míg az LG egy 'sima LCD'.
E tekintetben mi az általános tapasztalat képminőséget tekintve? Nyerőbb egy biztos 100Hz-es LCD, vagy szebb képet ad fake 100Hz-es LED?!
..vagy, ez így hülye kérdés? Bocs, egy ideje már nem követem a TV-ket - csak akkor jövök, ha éppen aktuális a téma.Köszi!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Fentebb említettem már, h édesanyáméknak keresek 100k-t bezárólag 32"-os TV-t.
Egy kérdés; pl ez az LG 32LK530 jobb vétel lehet a biztos 100Hz-es képével, mint pl ez a Samsung UE32D5000?
..vagy mennyire észrevehető, ez a fekete kép beilllesztés a Samsung-nál? Tudom, h élőben kellene megnéznem őket, de itt nyugaton nincs Edigi. A Samsung is 100k most a teszkóban, max azt tudom megnézni, de hátha valaki tud segíteni a döntésben, h melyik nyerőbb választás.
Köszi!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Édesanyáméknak kinéztem egy TV-t. Nem követem manapság őket, így nem tudom a kategóriájában mennyire ajánlott típus / mennyire jó vétel.
A készülék; LG 32LK530Néztem több típust is, egy 10-essel olcsóbban csak hd ready és 50-60HZ-es darabokat láttam, így plusz 10k-t megér a 100HZ és a Full HD felbontás. (Ráadásul még van USB is, gyanítom némi moddolással utólag ez is lejátszik USB-ről mindent - ha gyárilag nem is.)
A márka kapcsán nem vagyok elfogult, bár én is egy LG-t használok már két éve, 47 LH3000 személyében. Semmi panaszom nem lehet rá.
Köszi a tippeket!
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok-e, egy winyós - lcd tv kérdésem volna.
Csatolnék a TV-re, egy terrás winyót, ami 2 usb-ről működik. A TV-n persze csak 1 van. Ha, azt az egyet egy usb elosztóval megosztom, fog kapni elegendő energiát a külső hdd?
Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz macikos #8426 üzenetére
Jól van na vazeg...
Mivel árulnak olyat is, megkérdeztem, sőt vaterán ez is szerepel;
"Az érintkezők aranyozott felületének köszönhetően kevesebb az ellenállás (OHM), így a nagyobb hosszúságnál nagyobb sebességgel küldheti adatait a számítástechnika világában.
Ajánljuk külső hangkártyák használatához is.""Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Felkerült falra a TV-m, viszont hátul van az USB-je, amit így gyakorlatilag nem tudok használni.
Kérdés; megteszi egy mezei, egyszerű USB hosszabbító (40-50cm-es elég) vagy érdemes pl. aranyozottat venni kicsit drágábban?Külső HDD-ről, pendrive-ról néznénk róla filmet.
Köszönöm.
-
runner 125
nagyúr
Hm?! Ez milyen dolog?
Szerintem a TV-knél is úgy van, mint a telefonoknál, ha 3 napon belül jelentkezik a hiba, kötelesek cserélni 1:1-ben. Illetve, ha garis időn belül következik be a hiba, 3x-i javítás után, ismét csere - vagy újabb típust ajánlanak fel, esetleges kp.-s kiegyenlítéssel.
-
runner 125
nagyúr
Személyes vélemény, de ha én kiadok több száz k-t egy TV-re, és van egy apró hibája, engem tuti zavar. - Szerintem vidd csak vissza.
-
runner 125
nagyúr
válasz bajnokpityu #7578 üzenetére
Ok, ezt átadom.
Viszont a színhelyesség a különböző prezentációk miatt kell. Csomó A0-s méretű plakátokat nyomtat - azért az kellemetlen, ha egy szín nem úgy fest a plakáton, mint a monitoron.
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Egy építész barátom szeretne valami 30" környéki monitort magának. Notebookról hajtaná.
A kérdés, h ekkora méretben már érdemes esetleg egy LCD TV-t nézni? Őszintén, nem tudom, h azok mennyire kalibrálhatóak / mennyire színhelyesek, hiszen neki ez nagyon fontos volna.Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz bajnokpityu #7336 üzenetére
Köszi szépen.
AVforum esetleg?
..néha, ott szoktam még hm ügyben nézelődni/kérdezni.
-
runner 125
nagyúr
Jah, sajnos ez a másik dolog ami engem is hátráltat, bár a 720p-t még elbírja, de a FullHD már esélytelen.
Milyen kategóriájú erősítő kellene hozzá? Esetleg, ha innen a használtak közül linkelnél egyet, megköszönném."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
..noh rákerestem google-ban, egy régi ismertető szerint;
"interfészek;
Digital Audio S/PDIF: Sony/Philips Digital Interface, a számítógép által létrehozott hang digitális továbbítására szolgál pl. házimozi erősítőbe."
Nincs erősítőm, egyéb előny, ha sikerült SPDIF-t előcsalogatnom?
mod.
Itt találtam egy drivert, az adatlapja szerint "AC'97 16 bit sztereo" hangkártya felel a hangokért.
Ezt kellene leszednem hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz bajnokpityu #7319 üzenetére
Ezzel az a probléma, h akkor a TV-ből meg folyton ki kell húzkodnom...
BBéci
Egy "komolyabb" 5.1-et már régóta tervezek, most másra ment el a pénz, majd nyáron talán összejön. Addig meg 1-1 divx megnézésére gépről bőven megteszi(tenné) a 2.1 is.
(#7321)
Ezt miből tudom megállapítani, h egyáltalán képes-e rá a gépem?
Ez egy kb. 5 éves FujisuSiemens A1667G noti. Ati X700-as 128mb-s VGA-val."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Analóg, de miért?
Egyszerűen be van dugva a notebook fejhallgató kimenetébe, illetve a TV (LG 47LH3010) hátuljában van egy PC hang bemenet Jack aljzat.
Bár - nem tudom mitől - de baromira fel kell hangosítanom a TV-t, h szóljon valamit. - Az lehet a baj, h a TV szintúgy fejhallgató Jack csatijára van dugva egy sima PC-s 2.1?
-
runner 125
nagyúr
Nekem is egy régi notim van, amin DVI kimenet van csak, én azon viszem át DVI-HDMI-vel akár a Full HD képanyagot, a hangot meg egyszerűen 3,5 - 3,5 Jack kábellel.
-
runner 125
nagyúr
válasz RexpecT #7295 üzenetére
Noh, kb. ebben a cipőben járok én is, nekem is szükségem volna erre az infóra.
Vagy éppen a 3,5-es Jack-re létezhet valami átalakító?!
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz hattorihanzo #6505 üzenetére
Egyetértek.
Igaz, én belépő 47"-os modellt használok, de teljes elégedettséggel.
-
runner 125
nagyúr
Valóban, ez nem LED.
Ez viszont jó kérdés, a LED-nek minden bizonnyal szebb képe van, viszont a 82cm-es képátló ekkora távolságból baromi pici lesz szvsz.
Én ~ 210 -ről nézek egy 47"-os Full HD-t, a minap erősen elgondolkodtam, h nekem nagyobb kell.
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Ez nyilvánvaló, h valamelyest emiatt torzítani kellene a képet.
Noh, de ezen már ne is rágódjunk, a TV-n kellett valóban átállítani a 16:9-es arányról "Képernyőre szabott"-ra, így viszont totál pontosan megjelenik Full HD-ban az asztalom.
Most már csak a codec pakkot kell akkor lecserélnem, h a videókat (filmeket) is megjelenítse a TV-n.
Köszi nektek!
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #6433 üzenetére
Youtube vidit pl viszi.
Hm."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz stage69 #6431 üzenetére
Hali!
Köszi, megtaláltam. Frankón belövöm, h 1920x1080 (ez a TV felbontása, a gépé 1280x 800) ,majd ki is rakja valóban az egész asztalt FULL HD-ban a TV-re, csak azt nem értem, h körbe miért vágja le? Magyarán pl. a tálcából épp' csak látszik valami. Pedig így szuper volna.
Viszont 1366x768-ra állítva teljesen jól szabja a TV méretére az asztalt, de akkor már miért nem tökéletes Full HD-ban is?!Köszi.
mod. újabb kérdés
Miért van az, h ha elindítok egy filmet a gépen, akkor a TV-n csak nagy feketeség van bármely a lejátszón?
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Tuti volt már hasonló jellegű kérdés, de egyelőre nem lelem a megoldást, légyszi, aki tud segítsen.
Van egy lassan 7 éves FuSi notebookom, rajta DVI kimenettel. Vettem DVI-HDMI kábelt, amivel a gép képét szeretném kirakni a TV-mre.
Jelenleg ott tartok, h jobb klikk, tulajdonságoknál engedélyezem a 2. monitort, beállítom a Full HD felbontást, a készüléken pedig megjelenik az asztalom háttérképe, jóval kisebb méretben.
Célom; ha összekötöm a TV-vel, akkor a notebookon szűnjön meg a kijelző, s egy az egyben az egész asztalt a TV-n lássam.
ATI x700 -as VGA van a laptopban, ATI Catalyst-ban már nézelődtem, de nem megy.
Köszönöm.
mod. közben billentyűparanccsal is ki tudtam rakni az asztalt egy az egyben, de nagyon szarul rakja ki. Kint van az egész asztal 1280x800-ban, alatta fekete csík végig, és a maradék 640x 800-as részben újra az asztal egy része van, torzítva, csíkozva, össze-vissza.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Srácok, átalakítom a szobát, ahol van a TV-m, a lényeg, h fel szeretném rakni a falra (nagy bútorlapra), milyen konzolt ajánlatok hozzá?
Nem kell nekem forgathatós, elég ha le - fel tudom állítani a szögét.
A tv egy LG LH3010 47". - 20kg.Megnéztem a TV hátulját, őszintén, lövésem nincs, h hol kell hozzáfogatni a konzolt, láttam rajta 4 nagyobb csavart, azok lehetnek? Kigoogleztam egy fotót, ez is ugyanolyan típus, s elég jól látható a 4 csavar, azok lennének a felfogatási pontok?
Köszönöm.
-
runner 125
nagyúr
válasz HUTCHDB #4646 üzenetére
Megmondom őszintén nekem gyanúsak. Eleve az, h előleget kér. Sok online áruháztól vásároltam még, de szemközt röhögném őket, ha valamelyik előleget kérne.
Se cím, se személyes átvétel, csak egy telefonszám, és a kimásolt paragrafusok. Hm.Itt már volt kérdés, de ahogy látom nem kapott rá választ, esetleg egy pü.-t dobj neki, hátha vásárolt tőlük.
-
runner 125
nagyúr
Jellemzően előfordul, de nem értek egyet 100%-ig.
Legutóbb egy mosógépet vettem így, rögtön az első - s egyben legolcsóbb - bolttól. Teljesen korrekt mód zajlott az adás-vétel.
Ezektől függetlenül is ár szerinti sorrendbe rendezi, szépen végig kell menni a boltokon, ha valahol nincs."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz nightshadow #4600 üzenetére
Persze, nyilvánvaló.
...de úgy őszintén, most vesznek egy CRT-t, amikor már fél világ 3D-s elcédézik, stb.
Szerintem nincs már értelme. Nem beszélve a képarányról.
Egy Full HD plazmán a digi képe első osztályú lesz, s ezt a különbséget a 60 éves is látja."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
..azért ennyire viszont nem kell leadni szvsz. Egy jó Pana plazmát pár hónaposa, sok garival ki lehet fogni. TV nézésre - főleg sima kábel tv-hez - az a legjobb választás.
Jó 2 éven belül elvileg minden átáll digitálisra, s akkor meg mit csinál a CRT-vel?!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz kissj83 #4595 üzenetére
Csak TV-zni én mindenképpen plazmát javasolnék, bár 100k-s kategóriába újonnan valszeg nem fér bele, de nézz szét neten.
Egyébként manapság már nagyon nehéz olyan TV-t venni, ami nem Full HD."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz CurrentValue #4580 üzenetére
Hm, netes shopokban 130k, azért annyira nem jó az az ár.
-
runner 125
nagyúr
válasz CurrentValue #4576 üzenetére
Szabad tudni hol vetted, s mennyiért?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Továbbra is LCD topik, van plazmás is.
Egyébként ezek a beégések mára már csak sztereotípia. Az összes új plazmában van beégés elleni védelem, a kép mozog 1-1 pixelnyit, amit Te nyilván nem látsz szabad szemmel, az-az ez által beégési hajlam 0.
A 4:3-as adásokat meg ki kell rakatni 16:9-re, én is úgy nézem már évek óta az LCD-n, valamelyik tv abszolút szépen nyújtja ki, majdnemhogy torzítás mentesen, totál szokható."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Hali,
Egy barátomnak kellene segítenem beszerezni valami hasonló árkategóriájú 42"-ost.
Tök átlagos célra kell, semmi cicó - elvárás nincs.LG 42LD450 - ez milyen alternatíva volna?
Esetleg Te, vagy valaki köztetek picit bolti ár alatt nem tud? Számlanekemnemkő'.
-
-
runner 125
nagyúr
argep.hu
Itt nézz szét, de érdemes expressz.hu-n és akár vateran is nézelődni, sokszor ki lehet fogni akciós, ugyanolyan garanciás modelleket jóval a bolti árak alatt.
Bár nem tudom mekkora tv-t szeretnél, de ha nagyobbat, akkor nézz fel avforum.hu-ra, és keresd rea4-et."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
runner 125
nagyúr
Milyen messziről fogjátok nézni?
..mert az emberek 90%-a jóval kisebb tv-t vásárol, majd rá 2 hónapra megbánja, h miért nem vett nagyobbat."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Nálunk sajnos még nincs digi, én analóg kábeltv adást nézek full hd 47"-on ilyen távolságról, egészen tűrhető. Szóval digivel biztosan élvezhető lesz.
-
runner 125
nagyúr
válasz periannath #3468 üzenetére
Rászemről mind1 melyiket veszed, de ne ott vedd meg.
-
runner 125
nagyúr
Megszámoltam neked, mivel én is így használom notiról a tv-re kötést. (dvi-hdmi átalakító + hdmi-hdmi)
9-9-1 tűs, az-az 19 tű van benne. Pont ilyen.
-
runner 125
nagyúr
Ezek a belépő' LCD-k kb 1 éve ugyanennyibe kerülnek.
32"-ora szvsz elég a HD Ready is, (..majd jön BBéci és azt állítja, h már 26"-ra is kevés a Full HD. ) mellesleg mit fogsz rajta nézni?
Analóg kábeltv, vagy digitális? Gépről filmek? Már egy 720p-s divx piszok jó minőségű tud lenni...
HDMI-vel spróroltak, 1 db van benne. Legalább a gépet rá tudod kötni. Az SD olvasó viszont praktikus."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Nekem kb. 2éve volt A szériás Samsung-om, a képével tökéletesen meg voltam elégedve, az alapján választottam akkor azt.
..a hangjuktól csodát ne várj, annak pl. nagyon szar volt, másnap szereztem hozzá egy Logitech 2.1-et. De az a mostani LG-re is rá van kötve.."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Daffni2 #3373 üzenetére
Érted Te a kérdést, akkor minek kérdezed meg az elején?
Fagyogatnak? Kellemetlen, nekem még nem történt ilyesmi. Egyébként meg had csinálja már meg ha neki erre van szüksége. Én sem nézek annyi HD-t, h külön vegyek egy lejátszót, így számomra tökéletes minőségben lejátssza gyors pendrive-ról is.
-
runner 125
nagyúr
válasz anonymus007 #3370 üzenetére
Itt le van írva lépésről lépésre. Nyilván akkor működik, ha a lentebbi listában a Te TV-d is benne van. Nekem így ment minden elsőre.
-
runner 125
nagyúr
válasz turbokuka #3367 üzenetére
Milyen firmware van rajta? Próbáltad frissíteni? (Enyémet pl. csak a 3.15 alatt lehetett megnyitni, előtte nem is látta az USB-t..)
-
runner 125
nagyúr
Ismerem őket, de pont ez lett volna a gondolatom, mint dabadab-nak...
Noh mind1, én lezárom a dolgot. Továbbra sem vennék ennyiért kábelt.
-
runner 125
nagyúr
Ok.
..és Te messzebbről is észreveszed ezeket?
Vagy a 125cm-es TV-det 2 méterről nézed?
Erre akartam csak kilyukadni, az adott képátlójú készüléket, megfelelő, kényelmes távolságról nézve tuti nem veszed észre a különbséget, főleg nem egy átlag user.
Nem beszélve arról, h mennyibe kerül. Ha egy kétszer olyan drága kábelról lenne szó, azt mondom ok, aki precíz, és fanatikus azt veszi, nah de egy 10x olyan drága kábel... Logikátlan és értelmetlen számomra."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Minden bizonnyal jobban otthon vagy házimozi témában, mint én. Ezen téren egyszerű, de a számomra elegendő minőséget ugyanúgy kedvelő user vagyok.
..azt viszont nem fogod tudni nekem megmagyarázni, h egy 50k-s kábel van annyival jobb - HA egyáltalán van - , mint egy 5.000ft-os aranyozott, árnyékolt hdmi kábel.Mellesleg honnan nézed? Vagy mivel nézitek? Ultra nagy sebességű, 3000kép/sec kamerával, s visszajátsszátok?
Vagy h kell ezt elképzelni?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Grat a tv-hez, nekem az elődje van, ugyanígy 47"-os méretben.
..soha nem vennék annyiért kábelt, láttam annó én is őket. Szerintem enyhén szólva sznobság olyannal vezetékezni mindent, illetve el nem hiszem, h észreveszi a különbséget.
A hdmi kábelemet én vateran szereztem be, kb 4k volt, és 10 méter. Aranyozott, illetve árnyékolt is. Tökéletes."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Köszönet wt2151-nek ezért az USB-s hack hsz.-áért, a kereső mi mindenre jó.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest