- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- macOS PC-re
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Milyen NAS-t vegyek?
- Manjaro Linux
Aktív témák
-
tmscsaba
tag
válasz
svgyula #27608 üzenetére
Ezek az "új" oprendszerek köpködnek a régebbi hardverekre, azért nem szeretem én se őket. Akkor lenne rendben egy ilyen váltás, ha magam tudnám megválasztani, hogy elfogadok egy 32 bites régi eszközt, netán minden hátránya ellenére mégis használni akarom, és nem az oprendszer mondja meg, hogy nem tudja telepíteni. legyen mindenhez illesztő program, jobb híján emulátor, de működjön együtt a régi dolgokkal is ha kell. Ezért nem lépek túl én sem az XP-nél, sőt még a W98 is fent van egy winyón, ha egy régi hardvert kell lekezelni végső esetre..
..nem azért mert netán nem jutna rá, hanem mert ragaszkodok a régi holmijaimhoz.
-
Gicz
addikt
-
Watt25
veterán
válasz
svgyula #27587 üzenetére
Én azt mondtam, hogy ha van a csatornán infó (EPG), akkor az nem analóg csatorna. Nem azt mondtam, hogy nem lehet emellett analóg csatorna is, de ahol van EPG, az digitális.
Az, hogy van digitális vevő egy tévében, még nem mond semmit. Létezik DVB-C, DVB-T, DVB-S(2) digitális vevő. Kábelen elvileg DVB-C van. Ha a másik tévé csak DVB-T -t tud, akkor azzal nem jönnek be a DVB-C csatornák. -
Watt25
veterán
válasz
svgyula #27582 üzenetére
Ez a mondat: szinte minden adó nevét automatikusan beírja és menet közben egy-két adó kivételével mindig van infó!
És ez a mondat: Hozzáteszem ezek az adók, kábeltévén, analóg, rendszeren jönnek
teljesen üti egymást. Egyértelmű, hogy amiket befogtál a tévével, azok mind digitális csatornák. Örülj nekik.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest