Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
Brekecs #11932 üzenetére
Én anno generáltam paintben 5 képet az 5 fő színnel 1920x1080-ban, rádugtam a tv-re és végigpásztáztam őket szemmel.
---
Lag, nekem is köszöni elég jól van, lehet autózni, lövöldözni is a sok éves 40A656-on, csak be kell nyomni a game mode-ot. (TV nem hardcore fps-ezőknek meg framehuszároknak való, de hobby játékosnak simán jó) -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
Brekecs #2454 üzenetére
Ez egyáltalán nem érdekes!!!
Egyszerűen csak lát is, nem csak nézi a tv-ét. Nem hiszem el, hogy bárki aki megnézi a philips tv-it az nem látja milyen t....gya a képük. A 21:9-esük egyenesen nevetséges képpel rendelkezik. Két évvel ezelötti samsung vagy sony tv kétszer körberöhögi.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Marantz SR 7009 házimozi erősítő
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest