Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz nightshadow #24321 üzenetére
Az előzőhöz:
A teszt végén egyértelműen írják az összefoglalóban a 24p hiányát a negatívumok között,sajna nekem nem volt lehetőségem kipróbálni mert későn jutott el hozzám az infó és már sehol nem volt kirakva ez a tv.A PH-s teszteket amúgy is fenntartásokkal kezelem.Nagy átalakítások vannak a sharpnál hogy életben maradjon szóval nem számítok sok jóra.
Most jelentek meg az idei modellek még semmi hírt,tesztet nem olvastam róluk úgyhogy.....
A csúcs modelljük most a 857-es több méretben is kapható itthon 60"-tól80" ig ami nem éppen baráti nekem pl.
Alatta pedig ők vannak:
LE750(2)
LE650(2)
és persze van pár új belépő modell is.
Ez a 39" és 50" nekem is újdonság nem tudom honnan szerzik be a paneleket hozzá mert nem olvastam sehol hogy új méreteket gyárt a sharp,de biztos hamarosan kiderül hogy mit s hogyan.
Minden estre kíváncsi vagyok rájuk.
Aki nem ismeri a sharpot annak elég nehéz rájönni hogy melyik számozás mit takar évjáratban mid tudásban.Ahogy elnézem az a trend náluk hogy nem a teljes palettát cserélik évente hanem egyszer a 8-as szériával variálnak egyszer a 7-el máskor meg a 6-al kb 2 évente váltogatják így a palettát eközben egyes modelleknél ráncfelvarrogatnak.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Ukrajnai háború
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jogász topic
- Az EU felelősségre vonja a Temut és a Sheint a veszélyes termékek miatt
- Villanyszerelés
- Leépítésre készül az európai chipgyártó
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Marantz SR6015 házimozi erősítő / av receiver, hibátlan, makulátlan, dobozában, összes tartozékával
- PHILIPS 50PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- SAMSUNG (QE75QN85D) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- PHILIPS 55PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest