- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Synology NAS
- Windows 10
- ASUS routerek
- Facebook és Messenger
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Jelszókezelők
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Fernet #10587 üzenetére
ezt a routert is össze tudod kötni egy másik routerrel (lan to wan) szerintem...
az aktív kábel mi a fenétől aktív? XD tesznek rá valami mágnest "zajszűrés" gyanánt? érdekes...
a tp-link 1043 topikjában kérdezz rá a tőlem sokkal-sokkal okosabbaknál, hogy ezekre lehetne-e használni...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Fernet #10584 üzenetére
van rajta USB?
ha nincs, akkor nem lehet
aktív usb? arra gondolsz, h veszel egy usb kábelt (10m-eset) és úgy kötöd össze a dolgokat?
nem tudom mennyit esne a sebesség ilyen távon... lehet h hatalmasat
én még mindig azt mondom, hogy a legegyszerűbb ilyen megoldás egy "NAS" mondjuk az ajánlott routerrel!
(összeköthető valószínűleg a T-s routerrel is, de ezt nem tudom,sose láttam még olyan routerthogy ki lehetne-e iktatni az egészet. valószínűleg nem, mert gondlom abból kapja a tv a jelet, de nem ismerem a szolgáltatást) -
W_
csendes tag
Szia,
nekem is ugyanilyen külső HDD-m van, kérdezném, hogy esata üzemmódban neked sem megy a hozzáadott Samsung alkalmazás (Cannot find the Samsung external hard disk)?, illetve, hogy az USB-s cuccokhoz hasonlóan el lehet-e biztonságos távolítani a HDD-t, vagy csak a szgép kikapcsolásával?
-
King Unique
titán
Jó,akkor 7200,ami talán nem ártott 3.0-hoz...
A G3 ára tényleg okés,fentebb elmondtam ez ügyben már a véleményem,megveheted,rosszul nem jársz vele.
Ezután már csak jó,eredményes,megelégedett használatot kívánok!
Oppá,most látom frissítettél...ezzel talán még jobban jársz.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Kösz szépen,csak azért kérdeztem,mert a 3.0-nál hol 5400-at,hol 7200-at írnak,de,akkor 7200. Ami azért,jó,mert gyorsabb vmivel,mondjuk,igaz jobban melegedhet,de azért nem olyan kritikus gondolom ez se. A Seagate-nél a 2,5" goflex pro is 7200,más gyártónál talán nem is láttam. Azért az a +,amit a 7200 RPM ad (nagy menny. adatok mozgatása),talán nem mindegy...igaz melegedés stb.,de akkor is. A WD my Passport 3.0 pl. "csak" 5200 RPM-es.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Én talán inkább a másodikat venném,a Story Sationt.Azért nem rossz az a plussz eSATA rajta,de a 2 TB,vagy USB 3.0 2 TB se sokkal drágább.
Nekem van egy Story Station,meg vagyok vele elégedve,a G3-ról nincsenek tapasztalataim,mindkettő 5400 RPM,de a G3 kicsit "fapadosabb" lehet,meg programot adnak-e hozzá azt nem tudom,a Story Stationhoz igen.
Ha nem sajnálod rá azt a pár ezret plusszba, (mert nem sokkal drágább,de nézd meg máshol is),meg kell/számít a plussz sebesség,akkor a Story,mert ezeknél az "egybeépített dobozoknál " utólag nem lehet hozzávarázsolni másik interfacet-t...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vallás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, ÁRON ALUL! 0 óra, 0 GB!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest