- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
"Csak azért nem értem, mert ha 70%-ban elektromos hajtást használsz, akkor a maradék 30%-ban mennyi a fogyasztás 9 liter?"
kb. Nagy csoda nincs benne. 2hét használat után ordít a rendszerről amit amúgy is tudunk, hogy a fogyasztásra van összerakva. Megvan a motor "munkapontja" ahol a legjobb a termikus hatásfok + intenzív gyorsulásnál szokott bekapcsolni ez a kombo dobja azon a 30%on amikor jár kb a 9literes átlagot.
Én most 90% városban használom. Jellemzően "intenzívebb" gyorsulásoknál indul be a motor. Ekkor pillanatnyiban yarisból kiindulva van 15-20liter is a fogyija. Ha már nem kell gyorsítani tölti az aksit ~100% hogy "munkaponton" (amikor a termikus hatásfok a legjobb) aztán kikapcsol és reggeli dugóban van hogy 5percig ~2km be se indul. Ezen a 10kmes reggeli iskola, ovoda távon a Venga megeszik 10litert, yaris, baleno, SCross 9et, 1.6 crdi 8at ez meg 4.3at. Oké ez a kör extra mód kedvez a hibridnek de akkor is brutál a fogyi difi. Ja és még nincs bejáratódva szóval ez még csökenni is fog 1-2dlt.
Országúton nincs ekkora különbség ott venga 1.6 kb 6litert eszik, yaris 5öt ez meg tippre ~4.5et.
A CVT előzésnél elsőre erősen fura lenyomom a gázt nem történik semmi majd felbőg a motor ééééés elindul. Majd átrakom power modba hátha ott kevesebbet vacakol.
Így full extraban meg lehetne szokni "sajnos" nemsokára elviszi édesanya. Az alcantra, állítható elektromos deréktámasz, adaptív led fényszoró... kombó kellemes dolog. A fogyasztása parádés városban az biztos.
"Egyszerűen nem kell fékezni és kész."
Ez elég nehéz agloban, BPn.
btw régi 1.0 yaris ami legendásan keveset evett 0w20al, 890kg, energysaver gumival 14es acélfelni, gumi 2.8barra fújva... tud országút-falu vonalon 4.6ot. De aglo-bpn az se tud olyat mint apósod a vitaraval.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
macilaci78
nagyúr
A pótkerék nekem is becsípődésem. A Ceedben csak mankókerék van, de a dupla fenekű csomagtérpadlót egy rétegelt lemezzel helyettesítve elfér a legszélesebb gyári méret is, így egy teljes értékű 5. kereket tettem be.
A gumi csomagtértálca miatt az a lapos fakk amúgyis csak körülményesen hozzáférhető. Kb mindegy, hogy oda, vagy a pótkerék mellé temetem-e el a motyót.És a 16" lemezfelni közepébe nagyon szépen passzol a mankókerék közepében lévő szerszámkészlet.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest