- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
Helo, most két hónapja van már lencsém, teljesen megszoktam már, ki-betétel nem több 5 mpnél, elsőre sikerül egyedüli problem hogy akármilyen mini szenny tud zavarni alatta, van amikor 2-3x kell betenni hogy tökéletes legyen. Mindig próbálom a lehető legtisztábbra mosni a kezem, de még így is...
shorter of breath and one day closer to death
-
LeG3Nd
tag
válasz Ráczkölke #254 üzenetére
Akko ajánlott minél előbb hozzászokni... Ha rendesen széthúzod a szemhéjaidat (a felsőt 3 ujjal, az alsót egyel is elég) nemhiszem hogy tudnál pislogni. Ja, hogy gyakorlatias vagy meg mondhatnak bármit. Szerintem azzal hogy a szemedben kotorászol nem szabad viccelni.
Amúgy ma történt h a lencsém gondolt egyet és külön útra tért. Szerencsére érztem ahogy leválik a szememről, így még oda tudtam kapni....shorter of breath and one day closer to death
-
LeG3Nd
tag
De a keményet nem lehet fordítva berakni. Szerdán történt hogy reggel félkómásan nem figyeltem oda, a lencse előző este kifordulva került a tokba, és így került reggel a szemere is. Először nem is tűnt fel, mert néhány percig mindig furcsa. De csak nem akart múlni, a buszon rájötttem hogy mivan. Gondoltam az iskolában kezet mosok, megfordítom. Hát persze hogy nem volt szappan. Muszáj volt tűrnöm...
shorter of breath and one day closer to death
-
LeG3Nd
tag
Helo, hogy őszinte legyek, én eléggé félnék kemény lenycsét hordani, naon meredek amit írsz, csodálkozom hogy ilyen könnyen leesik. Tom hogy ''úszik'' a szemen na de akkor is. Ettől nem kerültél kellemetlen helyzetbe (olyan helyen esett ki a hol nem kellett volna)?
Most olvasom az indexes fórumot sokan írják hogy ez a B&L lencse nem a legjobb minőség, a Ciba Vision tórikus lencséje jobb. Legközelebb azt kéne vennem, de asszem elég nehéz lesz meggyőzni a dokinénit. (Ofotért -VisionExpress, nem hajlandóak elfogadni hogy más márka is létezik) Igaz nem rossz ez sem, de gyakran érzem hogy ''van valami a szemeben''
Amúgy grat a szemműtétedhez, bátor voltál. tom hogy régen volt de akkor is!shorter of breath and one day closer to death
-
LeG3Nd
tag
válasz Ráczkölke #247 üzenetére
Üdv! Én is nemrég kezdtem a lencsézést, most vok a második hétben. Első napokban volt csak furcsa, most azonban már kib*szott jó Mintha visszakaptam volna a szemeimet, húú hogy mitől voltam megfosztva 8 éven keresztül.
Nekem B&L Softlens 66 Toric van, felhelyezésnél és levételnél semmi gondom... Viszont először a dokinő majdnem kiherélt, fél óráig tartott amíg feltette. Gyűlölöm ha mások túrkálnak a szememben...
Ugye rendesen elmagyarázták neked hogy kell? Szvsz nem lehet ez gond ha eléggé széthúzod a szemhéjadat. Talán annyi hogy ne engedd el egyszere, hanem mozgasd egy picit a szemeden. Ha levegő szorul alá hajlamos leesni+marha kényelmetlen is.shorter of breath and one day closer to death
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogwarts Legacy teszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...