- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Ja van valami abban hogy nem romlik annyira a szemed. Amennyire én tudom azért nem romlik, mert a szemüveg esetén van ugye durván 1cm a szemed meg a lencse között, és a szemnek megerőltetöbb fokuszálni vagy mi, míg klencse esetén rásimul a lencse a szemre, és nem megterhelő ez annyira a szemnek mint a szemüveg.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
Ezt nem tudtam, bevallom töredelmesen
Amugy ha felrakom a szemüvegemet nekem okes minden.
Nekem is romlott a szemem sokat, de én a monitorra fogtam. Lehet valami ebben a túlhordásban, jó gondolat, kösz.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
Meglehet. Ha viszont felrakom a szemüvegemet, azzal sem látok rosszabbul,vagyis nem romlott a szemem meg ilyenek. Amugy kénytelen vagyok ezt hordani, mert egyetem miatt nem vagyok home, és szemembe nem mindegy mekkora lencsét rakok, mert irritálja a szemem. Szal böki, mondjuk ki. Ezért kellett kisebb lencse (vagy nagyobb) nem tom. Lényeg csak 1 hetesből volt megfelelő méret.Amugy next week mászok haza, és kapok rendes lencséket
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz MichaelSD #183 üzenetére
Ugyan nekem nem ilyen lencsém van, de amit viselek abbol vehetnék akár egy alaplapot is. : )
Lényeg : elvileg ezt is csak egy hétig használhattam volna, de ahhoz képest 4 hónapja hordom és semmi bajom sincsen vele.Szerintem amíg nem szúr, meg látsz vele feltűnően homályosan, addig nincsen gond.
Mod: most vettem észre neked kemény van. Én csak lágyról tudok tapasztalatot mondani.
[Szerkesztve]hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogwarts Legacy teszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó egy Company of Heroes (első kiadás) társasjáték sok-sok kiegészítővel!
- Garanciával és Biztosítással eladó DJI Mini 3
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- Nike Air Huarache "42.5" de inkább kisebb
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett