Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Jó, hogy nem már a Nike cipőm mellé a Nike márkaboltban még prospektusokat osztogassanak valami idióta ötlettől vezérelten, vagy netán reklámfilmeket mutogassanak, hogy mittomén, Puma zoknit is lehet venni hozzá, ráadásul ott rögtön a Nike márkaboltban. A Puma meg azon mérgelődne, hogy kevés a jussa a bevételből...
Az Apple Store nem piac, az az operációs rendszer szerves része. Az, hogy abba ki száll bele, azt majd a tulajdonosa meghatározza a hatályos jogszabályok alapján természetesen. A részvétel senkinek nem kötelező.
Appe Watch... nem tetszik a részvételi feltétel, kivonulnak a külső fejlesztők. Ez éppen az utóbbi időben történik. Ennyi. Majd, ha nekem mint felhasználónak cseszi a csőrömet a szegényes gyári felhozatal és nem vásárolok új hardvert, akkor az Apple alakít a politikáján.
Nincs az ellen kifogásom, hogy esetleg legyen egy platformfüggetlen közvalami és az legyen úgynevezett piac és ott "piacfüggetlen - ilyen nyilván nincs, de nem tudok jobb szót" módon legyenek leosztva a lapok, részesedések. Én felhasználóként csak annyit kérek, hogy had írthassam le az anyjába majd az eszközömről.
Elképesztő megkönnyebbülés volt számomra, hogy amikor az első iPhone-om elindult a kezemben (Series 14), nem volt semmi sallang a telefonon, csak és kizárólag a gyári applikációk. Ez így a mennyország ellenben a Samsung telefonjaimmal, amikről csak töréssel lehetett leírtani az előtelepített mocskos szemét hulladék szoftvereket mint Facebook, Messenger és a szolgáltatói szemetek. Persze, ha töri az ember az oprendszert, akkor meg ugrik a garancia. Szakmai véleményem alapján meg elmehetnek a jó k és a felmenőiket is csókoltatom
Az EU vezetésének olyan dolgokkal kellene foglalkozni amikhez értenek. Jó, tudom, megenné őket az unalom a semmittevéstől, de na. Én sem építek űrhajót.Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Fritz Teufel
addikt
"hogy szabadon turkálhasson benne más is, ne csak a gyártó" - ha megkérlek, megosztanád nekem az otthoni géped "C" meghajtóját? Nem kell bajlódnod, a többieknek majd tovább osztom én. ;-) Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Busterftw #24 üzenetére
Egyetértek. Sőt, a hardveres limitációval sincs bajom. Mi több, ha nekem lenne cégem és hasonló ívet futna be, akkor én is így építeném ki. Az Andoid annak idején szintén ökoszisztémának indult volna, de nem kellett és lett belőle mindenkinek eladó platform.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
-
Fritz Teufel
addikt
Igazad van, butaságot írt. Még azt sem képviseli, mert nem Európát képviseli.
Más: egyébként meg remélem az Apple beleáll a dologba és ebben akár felhasználóként is támogatom őket. Éppen a Samsung is ugyan ezen szisztéma kiépítésén dolgozik és eléggé előrehaladott a dolog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- Formula-1
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.